yanlıs bılıyorsam ozur dılerım opel ınsıgnıa opelın suan omega olmadıgı ıcın en baba arabası durumunda o zamn kıyasımızda bmw dekı en ust durumdakı arabayla olmak zorunda yanı bmw 7 serısıNasıl değiller benim bildiğim aynı segmentin arabaları..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlıs bılıyorsam ozur dılerım opel ınsıgnıa opelın suan omega olmadıgı ıcın en baba arabası durumunda o zamn kıyasımızda bmw dekı en ust durumdakı arabayla olmak zorunda yanı bmw 7 serısıNasıl değiller benim bildiğim aynı segmentin arabaları..
yanlıs bılıyorsam ozur dılerım opel ınsıgnıa opelın suan omega olmadıgı ıcın en baba arabası durumunda o zamn kıyasımızda bmw dekı en ust durumdakı arabayla olmak zorunda yanı bmw 7 serısı
opel insignia d segment içinde yer alır ( rakipleri ford mondeo , toyota avensis , renault laguna ,passat , skoda superb , honda accord , audi a4 , bmw 3 , mercedes c .... vs )
ancak mercedes ,audi ve bmw d segmentin premium araçları olaak lanse edilir fiyatları rakiplerinin neredeyse 2 katı doğal olarak daha kaliteliler ancak aynı sınıftalar
omeganın üretimden kalkması insignianın segmentine hiç bir değişiklik yapmaz insignia öncesi vectra idi opelin d segmentindeki aracı artık insignia
teşkkur ederım bılgıler ııcn o zamn ben kesınlıkle bmw 320 derım hatta m technıc off tadından yenmezopel insignia d segment içinde yer alır ( rakipleri ford mondeo , toyota avensis , renault laguna ,passat , skoda superb , honda accord , audi a4 , bmw 3 , mercedes c .... vs )
ancak mercedes ,audi ve bmw d segmentin premium araçları olaak lanse edilir fiyatları rakiplerinin neredeyse 2 katı doğal olarak daha kaliteliler ancak aynı sınıftalar
omeganın üretimden kalkması insignianın segmentine hiç bir değişiklik yapmaz insignia öncesi vectra idi opelin d segmentindeki aracı artık insignia
+efekadefemondeo haric hepsi olabilir