Opel Insignia Almanyada satışa sunuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet dediğiniz gibi omega halefi olarakta düşünülebilir çünkü opel ve gm dedeleri rekordların başarılarını devam ettirmesini bekliyorlar insigniadan dolayısıyle hem d hem e segmentine hitap ediceğe benziyor

hangi segment bilemem ama benim cüzdanın segmentine pek hitap etmiyor :) kasapçı kedisi gibi dışardan izlicem artık türkiyeye gelince

yıh yıh yıh 76 bin ytl ise insignia ya hayatında başarılar diliyorum...

kimse 3 serisi almak varken opel almaz kolay kolay opel bu fiyatla vw passat ın yaptığını biraz daha ileriye götürüp premium markalara yakınlaşmaya çalışacak ama riskli bir karar bence çünkü vectra gibi pazar payı yüksek bi modeli öldürüp halefinide böyle bir riskle pazara sunamk bayaa cesaret ister inş.. o parayı sonuna kadar hak edecek bir araba olurda bizde mutlu oluruz opel premium markalarla aşık atıyor diye :D

passatın baz versiyonu almanyada ne kadar olduğunu öğrenebilcek olan var mı almancayla aram pek iyi değilde :D:D:D
ona göre insignianın fiyatını yorumlayabiliriz... yada güncel vectra c nin baz fiyatı ne kadarmış almanyada ??

Son düzenleme:
bi önceki sayfada ilk mesajımda yazmıştım

bi önceki sayfada ilk mesajımda yazmıştım

22700 euro üzerinden yorumlamamız zor passatın yada vectra c nin almanya satış fiyatını öğrenirsek türkiyede ki fiyatıyla oranlarız sonra 22700 euroyuda oranlarız insignia nın yaklaşık fiyatı ortaya çıkar bunu demek istedim...

22700 euro almanya satış fiyatı vergilendirmeyi falan bunun üstünden yapmak mantıksız gümrüğe gelişi 22700 euro olomayacak insignia nın daha ucuza gümrüğe gelicek vergileride o fiyattan hesaplanıcak...

bu sınıf bize hitap etmiyor arkadaşlar:))) minumum en düşük modeli Türkiye de 60 bin ytlden aşağıya imkanı yok inmezzz

bu konu kilitlensin 5-6 sene sonra açılsın bu aracı ancak o zaman alabilirz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri