Opel Insignia Almanyada satışa sunuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insignia 70-80 bin gibi rakama gelirse tabiki almam, 40 binli rakamlara gelirse karşılaştırma kızışır, ama mondeo yine ilk tercihim olur.. ben kimseye opel bir numara en büyük en mükemmeli vs vs demedim..

:kop::kop::kop::yahoo::yahoo:

bana kalsa hangisini mi alırım.. bir çok kriter var ama hepsini karşılaştırıp genel toplama baktığında ... FORD mondeo..
koyu opelci miymişim?

:yahoo::yahoo::kop::kop::kop::alkis::alkis::kop::kop::yahoo::yahoo:

noldu abi, nedir kop falan :)
ben nerede OPEL en iyisidir, yazdım acaba?
D segmentinde seçim yapmam ve en iyi tercihi belirtmemin nesi komik?

neyse abi siz kendi bildiğiniz gibi yapın ne yapıyorsanız.. forum burası.

bildiğim konularda yardım etmeye, bilmediklerimde de sorarak öğrenmeye çalışırım... keşke herkes atıp tutmasa da bu şekilde yaklaşımda bulunabilse...

varya dellendircekler beni şakır şakır dökcem önlerine özelliklerini ağızları kapanacak umut'ta neyse boşverelim

anlamak istemeyen için çok zor valla Yüksel...
ne diyeyim bildikleri gibi olsun :)

senin gibi seviyesizlerin seviyesine düşücek kadar küçülemem kusura bakmayın başlığın kilitlenmesini rica ediyorum başka bir başlık altından yeni insignianın özelliklerini çok yakın zamanda vericem ayrıca saturn auranın içine benzemesi çok normal yapan opelin ALMAN mühendisleri

senin gibi seviyesizlerin seviyesine düşücek kadar küçülemem kusura bakmayın başlığın kilitlenmesini rica ediyorum başka bir başlık altından yeni insignianın özelliklerini çok yakın zamanda vericem ayrıca saturn auranın içine benzemesi çok normal yapan opelin ALMAN mühendisleri

seviye konusunda kendini otoritemi sanıyosun sen?terbiyesizlik yapma kimse seviyesizlik yapmıyo burda medeni bir şekilde herkes fikrini söylüyo.zoruna gidiyosa okuma konu açma.sanamı soracaz nereye ne yazacağımızı.operetörlerin senin gibileri engellemeleri lazım.

bol keseden atıp tutan ben değilim dikkatinizi çekerim birşeyide anlamadım gitti medeniyetten anladığınız dalga geçmek mi son zamanlarda çok popüler oldu opelim.nette

Son düzenleme:
arkadaşlar saygı sevgi sınırlarını aşmadan konuya devam edelim aksi takdirde konu kilitlenecek gereken uyarılar yapılacaktır lütfen sakin, birbirimizi kırmadan sohbet etmeye devam edelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri