Opel Insignia Almanyada satışa sunuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Umut yazacak farkları ve fiyatları bunca sayfadır iddaa etiklerini anlayıp kabullenecez işte.bekliyorum ben.

Umut kardeş bana bu opel insignia segmentinde olan 3 aracın teknik özelliklerini karşılaştırıp fiyatlarınıda yazarmısın lütfen bir mühendis olarak merak ettim.aralarındaki farkları madem iyi biliyosun anlat kabul edeyim bende göreyim herkesde gmrsün.opel insignia dahil 3 araç olsun aynı segmentten.tüm standart donanımları yeterli paketlere gerek yok.

vw passat
mercedes c
bmw 3
ford mondeo
peugeot 407
audi a4
toyota avensis
mazda 6
nissan primera
honda accord
renault laguna
..
..
..

yeterli mi? burda sana tek tek hepsinin std donanımını mı yazmamı bekliyorsun? yapma Allah aşkına,

ama sana bu sınıfta yani D segmentte ( orta üst sınıf ) öne çıkan model/özellik söyleyeyim.. honda accord.. 2.0 i-VTEC motor.. sınıfında en düşük yakıt tüketimi sunuyor. 7.2 lt/100 km- karma.. elektronikte de LKAS sistemi sınıfında sadece Accord'da.. LKAS : şerit koruma destek sistemi TR açılımı.. bu sistem gerektiği zaman direksiyona çevirme torku sağlayarak aracın şerit içindeki konumunu koruyor. Özellikle uzun yollarda yorgunlukta vs araç şerit dışına çıktığı anda sesli uyarı ile direksiyon kontrolü de elektronik devre ile sağlanıyor ve aracı şeridin içine sokuyor.

buyrun hocam sınavı geçtim mi? kaç veriyorsunuz not?
mesleğimizi de atıyoruz kafadan çünkü burada,

acaba sizi kim sınayacak ????

umutcum yanlış anlamada olayı galiba gene ters anlamışsın arkadaş sana insignia segmentindeki 3 tane aracın fiyat ve doanınımını yazarmısın demiş o kadar senin yukarda yazdıklarınla bir ilgisi yok sen sadece aynı segmentteki araçları yazmışsın

Umut abartmadan senden sadece 1.6 115 beygir insignia ve A4 ve hadi diğeride 407 olsun hepsi 1.6 olanı olsun standart donanım ve fiyatlarını yazarmısın bildiğini iddaa ediyosunya.ben sadece aynı teknik özellikleri olan aracların fiyat farkını görmek istiyorum opel ne mübarek arabaymış onu anlamış olacam sayende hadi bekliyorum.amacım seni sınamak değil.anlamaya çalışıyorum opel kalitesini.

vw passat
mercedes c
bmw 3
ford mondeo
peugeot 407
audi a4
toyota avensis
mazda 6
nissan primera
honda accord
renault laguna
..ve opel insignia

bana kalsa hangisini mi alırım.. bir çok kriter var ama hepsini karşılaştırıp genel toplama baktığında ... FORD mondeo..
koyu opelci miymişim?

opel de o kadar çok eksik gedik var ki saymakla bitmez, arabamı sevmiyor muyum? aksine seviyorum sevmesem de almazdım zaten.

ama burada konuştuğumuz şey marka ve sahibi konusu idi. marka derseniz alman derim.. sahibi derseniz Amerikalı derim... bu noktada anlaşamadık sizlerle..

anlaşamazsak da şöyle olsun arkadaşım.. siz AMERİKAN opel'e binin ben ve alman markasıdır diyen arkadaşlar da ALMAN opel'e binelim. ok??

..ve opel insignia

opel de o kadar çok eksik gedik var ki saymakla bitmez, arabamı sevmiyor muyum? aksine seviyorum sevmesem de almazdım zaten.

yukarıda kendi yazdığın gibi bahsettiğim opelin çok eksiğinin olduğu kendini yenileyemediği opel severleri hayal kırıklığına uğrattığı bütün bunların yanı sıra fiyatının haketmediği kadar yüksek olduğu opele verilecek para ile alınabilecek daha nice arabalar olduğudur.sende anlamışsın olayı bu kısmını artık uzatmaya gerek yok.

ama burada konuştuğumuz şey marka ve sahibi konusu idi. marka derseniz alman derim.. sahibi derseniz Amerikalı derim... bu noktada anlaşamadık sizlerle..

anlaşamazsak da şöyle olsun arkadaşım.. siz AMERİKAN opel'e binin ben ve alman markasıdır diyen arkadaşlar da ALMAN opel'e binelim. ok?

Ayrıca burada markanın kime ait olduğunu değil opel insignianın fiyatının ne kadar fahiş olduğundan yada insigniadan bahsediliyor. o senin dediğin başka bir başlık altında.

opelin tek artısı var bence alınabilirlik açısından ben hep diyorum opel alınıcaksa ikinci el kupon tabir edilen modeleri alınırsa opel o zaman gerçekden kupon kalite ucuz bir araç oluyor misal calibra misal kadett yada astra gsi misal omega serisi misal vectra a gt vectra b 2.5 ve gt misal vectra c comfort elegance bunlar ikinci elde konsept segmentlerinde alına bilicek en en iyi araçlar fiyatlarına oranla

..ve opel insignia

yukarıda kendi yazdığın gibi bahsettiğim opelin çok eksiğinin olduğu kendini yenileyemediği opel severleri hayal kırıklığına uğrattığı bütün bunların yanı sıra fiyatının haketmediği kadar yüksek olduğu opele verilecek para ile alınabilecek daha nice arabalar olduğudur.sende anlamışsın olayı bu kısmını artık uzatmaya gerek yok.

anlaşamazsak da şöyle olsun arkadaşım.. siz AMERİKAN opel'e binin ben ve alman markasıdır diyen arkadaşlar da ALMAN opel'e binelim. ok?

Ayrıca burada markanın kime ait olduğunu değil opel insignianın fiyatının ne kadar fahiş olduğundan yada insigniadan bahsediliyor. o senin dediğin başka bir başlık altında.

:kop::kop::kop:... yerden yere vurdum ben opeli evet :) ne rezil araba bu opel. :)

insignia 70-80 bin gibi rakama gelirse tabiki almam, 40 binli rakamlara gelirse karşılaştırma kızışır, ama mondeo yine ilk tercihim olur.. ben kimseye opel bir numara en büyük en mükemmeli vs vs demedim.. tekniğini detayını altyapısını teoriğini ve üretim süreçlerini bildiğim bir alanda, eğitimini aldığım ve şuan profesyonel olarak uğraştığım alanda tüm artıları ve eksileriyle kıyaslarım.. karar veririm.. herkes kendi kararını vermekte özgür, ok, kim nasıl neye göre karar veriyor bilemem, ama herkes başka bişeye karar vermese bi dolu marka model araba da satmazdı zaten...

bana kalsa hangisini mi alırım.. bir çok kriter var ama hepsini karşılaştırıp genel toplama baktığında ... FORD mondeo..
koyu opelci miymişim?

:yahoo::yahoo::kop::kop::kop::alkis::alkis::kop::kop::yahoo::yahoo:

:kop::kop::kop::kop::kop::yahoo::yahoo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri