Emre Umut yazacak farkları ve fiyatları bunca sayfadır iddaa etiklerini anlayıp kabullenecez işte.bekliyorum ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut kardeş bana bu opel insignia segmentinde olan 3 aracın teknik özelliklerini karşılaştırıp fiyatlarınıda yazarmısın lütfen bir mühendis olarak merak ettim.aralarındaki farkları madem iyi biliyosun anlat kabul edeyim bende göreyim herkesde gmrsün.opel insignia dahil 3 araç olsun aynı segmentten.tüm standart donanımları yeterli paketlere gerek yok.
..ve opel insignia
opel de o kadar çok eksik gedik var ki saymakla bitmez, arabamı sevmiyor muyum? aksine seviyorum sevmesem de almazdım zaten.
yukarıda kendi yazdığın gibi bahsettiğim opelin çok eksiğinin olduğu kendini yenileyemediği opel severleri hayal kırıklığına uğrattığı bütün bunların yanı sıra fiyatının haketmediği kadar yüksek olduğu opele verilecek para ile alınabilecek daha nice arabalar olduğudur.sende anlamışsın olayı bu kısmını artık uzatmaya gerek yok.
ama burada konuştuğumuz şey marka ve sahibi konusu idi. marka derseniz alman derim.. sahibi derseniz Amerikalı derim... bu noktada anlaşamadık sizlerle..
anlaşamazsak da şöyle olsun arkadaşım.. siz AMERİKAN opel'e binin ben ve alman markasıdır diyen arkadaşlar da ALMAN opel'e binelim. ok?
Ayrıca burada markanın kime ait olduğunu değil opel insignianın fiyatının ne kadar fahiş olduğundan yada insigniadan bahsediliyor. o senin dediğin başka bir başlık altında.