Opel Insignia Almanyada satışa sunuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basbaya mukayese edersin, neden edemiyorsun? ha diceksin ki audi a3 dağıtır astrayı, e ozaman audinin fiyatına bak bi de..

sadece beygir gücüne bakıp motor seçimi yapmayın araba alırken arkadaşlar, servis aralıkları nedir? yakıt sarfiyatı nedir? Tork nedir? sistem nedir? o kadar çok kriter var ki!.. ama sadece aynı sınıfta yok toyota 1.6 dan 120 bg yapmış opel 115, e ozaman toyota alayım.. bu bence çok saçma bi seçim şeklidir.

o zaman gidin mazda RX-8 alın, yada vw 1.4 tfsi vs... sadece beygir gücüne bakmayın yani demek istediğim bu..

bi de şu var ki 2 tip BG ölçüm sist. var DIN ve ECE normları.. bi inceleyin.. kimi firma da boyle yutturuyor bizim araç şu kadar beygir diye..

basbaya mukayese edersin, neden edemiyorsun? ha diceksin ki audi a3 dağıtır astrayı, e ozaman audinin fiyatına bak bi de..

sadece beygir gücüne bakıp motor seçimi yapmayın araba alırken arkadaşlar, servis aralıkları nedir? yakıt sarfiyatı nedir? Tork nedir? sistem nedir? o kadar çok kriter var ki!.. ama sadece aynı sınıfta yok toyota 1.6 dan 120 bg yapmış opel 115, e ozaman toyota alayım.. bu bence çok saçma bi seçim şeklidir.

o zaman gidin mazda RX-8 alın, yada vw 1.4 tfsi vs... sadece beygir gücüne bakmayın yani demek istediğim bu..

bi de şu var ki 2 tip BG ölçüm sist. var DIN ve ECE normları.. bi inceleyin.. kimi firma da boyle yutturuyor bizim araç şu kadar beygir diye..

bu saydığın modellerin hepsinin teknik üstünlükleri var 1.6 astra karşısında ve belki haberin yok hepsinin fiyatı bu astrdadan daha düşük.başka kıyaslanacak kriter kaldımı?mesele beygir meselesi değil yani.yanlış açıdan bakmışsın biraz sen beygire takılmışsın.ama ordan yola çıkalım sen 45 bin euro verip 1.6 115 beygir astra alırmısın??? yoksa 50 bin YTL verip A3mü alırsın yada vw 1.4 fsi???

salim arkadaşım umut arkadaşımız çok çok koyu bir opelci nedersen de fikrini değiştiremessin opel ona göre lamborginiyle eş değer ben opelin alman değilde amerikan gm e ait olan bir yan ürün olduğunu kabul ettiremedim heleki orjinal gm in sitesinden adres verdim :) :) hayla alman diye inat etti :)

Salim ARkadaşım bu arada dediklerinin hpsine katılıyorum ben opel severim aracımdanda memnunum memnun olmasam zaten ikinci aracımı gece vectra almazdım ama ben kraldan çok kralcı olamam yani oel kullnıyorum diye opeli savunamam iyiyse iyi kötüyse kötü derim buda denmeli

astra gtc lerin fiyatı konseptinde en yüksek fiyat golfden a3 den daha yüksek 1.6 180 beygirlikleri 50 milyar 2.0 240 beygirlikleri 70 milyarki bu fiyatlara çıkana kadar piyasada ne arabalar var

salim arkadaşım umut arkadaşımız çok çok koyu bir opelci nedersen de fikrini değiştiremessin opel ona göre lamborginiyle eş değer ben opelin alman değilde amerikan gm e ait olan bir yan ürün olduğunu kabul ettiremedim heleki orjinal gm in sitesinden adres verdim :) :) hayla alman diye inat etti :)

Salim ARkadaşım bu arada dediklerinin hpsine katılıyorum ben opel severim aracımdanda memnunum memnun olmasam zaten ikinci aracımı gece vectra almazdım ama ben kraldan çok kralcı olamam yani oel kullnıyorum diye opeli savunamam iyiyse iyi kötüyse kötü derim buda denmeli

astra gtc lerin fiyatı konseptinde en yüksek fiyat golfden a3 den daha yüksek 1.6 180 beygirlikleri 50 milyar 2.0 240 beygirlikleri 70 milyarki bu fiyatlara çıkana kadar piyasada ne arabalar var

Anlatmak istediğimde bu zaten benimde 2. arabam opel ve arabamı çok seviyorum.amacım opeli kötülemek değil.sadece kendilerini geliştiremediklerini ve en azından umut arkadaşımız gibi kendilerini bizden daha çok sevenlere dahi iyi hizmet ve araç veremediklerini düşünüyorum.aynen söylediğin gibi bu fiyatlara ne arabalar var.
bide biz 2008 model cmon corsa aldın arabada abs var arka tekerler hala kampana disk bile koymamışlar.araçta kartel muhafaza yok 175 lira fark istediler.bu ne ya.ayıp valla.üstelik 30 milyara alındı araba.hayatta o parayı etmez.tabi zevk meselesi bu olay.tartışılmaz.parası çok olan alır.

Son düzenleme:
bu saydığın modellerin hepsinin teknik üstünlükleri var 1.6 astra karşısında ve belki haberin yok hepsinin fiyatı bu astrdadan daha düşük.başka kıyaslanacak kriter kaldımı?mesele beygir meselesi değil yani.yanlış açıdan bakmışsın biraz sen beygire takılmışsın.ama ordan yola çıkalım sen 45 bin euro verip 1.6 115 beygir astra alırmısın??? yoksa 50 bin YTL verip A3mü alırsın yada vw 1.4 fsi???

45000 euro ?
50 000 e aldığın a3 paketinde neler var bir de onları say???

arkadaşım ben koyu bir opelci değilim. arabaları da adım gibi iyi bilirim, bu sektörün içindeyim, burada beni tanıyan arkadaşlar bilirler, her markanın her modelinde ne donanım ne motor ne gibi özellikler olduğunu da iyi bilirim, ezbere değil.. makine otomotiv tasarım mühendisiyim, bir motor nasıl tasarlanır bir otomobil nasıl üretilir, sıfırdan seri üretime ne aşamalardan geçer her ince ayrıntısını bilirim...
bu yüzden ben opeli lamborghini gibi görüyormuşum a3 alacağım yerde opel alırmışım gibi çok ama çok basit kelimelerle yazışmayı keselim...

ayrıca opel in amerikan markası olduğunu iddaa eden arkadaşım, bir kaç mesaj sonrasını okumuşsundur o forum başlığı altındaki...

http://www.jdpa.com/studies_jdpower/...asp?ID=2004056

Bakın ne diyor bu raporda: German Manufacturer Opel Records Significant Improvement, (alman üretici Opel dikkate değer gelişim gösterdi)

Bakın bir başka haber:

http://findarticles.com/p/articles/m...5/ai_n17955462

Opel will add high-end model; New flagship for GM's German brand due before 2010.(General Motors) ( Opel üst sınıf bir model ekleyecek; GM'nin ALMAN MARKASI için yeni bayrak gemisi 2010'da hazır)

bu sebeple sağdan soldan duyduğunuz, tam olarak hakim olmadığınız konularda kesin yargı ile yaklaşmak yerine öğrenme amaçlı soru sorunuz..

evet bir yakınımız astra clasic aldı eski kasa 2008 model :) yani sanırım g kasa oluyor o bu yeni sedanlardan değil eski edanlardan aldı ama 2008 modelmiş anlamadım gitti

umutcum kızma burda konuşuyoruz o linklere tıklamadım gerek de yok bende muhasebeciyim şirket politiklarını ve neyin ne olduğunu çok iyi bilirim bir şirketi başka bir şirket alırsa o şirket onun malı olur bu dünyanın en basit kuralıdır o şirket o firmanın o firmanın sahip olduğu ülkenin o bayrağın malı olur...

basitleşmekse bu kadarda biz basitleşmeyelim dimi sen makine mühendisiysen bizde muhasebeciyiz şirketyönetim politikalarını çok çok iyi biliriz ben sana gm in resmi gm.com dan rep resmi sitesinden örnek verdim sen bana abidik gubidik sitelerden ötnekler gösteriyorsun ben resmi evrağa resmi kuruluşa resmi yazılara bakarım diğer yazılar benim için hurafedir bende açarım şimdi iki dakkada bir domain laıp site ne varki örnekde koyarım ..

emre bu dediğin ne şimdi ??? 2 dk da site açıp koyduk sanki,

gm sitesinde de bi dolu yazı var, alman markası Opel diye geçiyor yazılar...

GM bünyesinde olduğu için GM in sayfasında elbette OPEL olacak...

2 şeyi karıştırıyorsun, MARKA ve SAHİBİ...
marka, sahibi nereli olursa; oranın olmaz...
bir dolu patent araştırması yeni ürün tasarım işi yapıyorum inan bana bu böyle... marka ALMAN, sahibi AMERİKALI...

Umut kardeş bana bu opel insignia segmentinde olan 3 aracın teknik özelliklerini karşılaştırıp fiyatlarınıda yazarmısın lütfen bir mühendis olarak merak ettim.aralarındaki farkları madem iyi biliyosun anlat kabul edeyim bende göreyim herkesde gmrsün.opel insignia dahil 3 araç olsun aynı segmentten.tüm standart donanımları yeterli paketlere gerek yok.

tamam umudum bu noktada bir varış noktamız yok sen alman dersin ben amerikalı bu böyle sürer gider iyisimi bu konuyu kapatalım bir gün opelde çalışan biri gelirse özünü anlatır

bu arada insignianın iç tasarımı saturn auranın kopyası nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri