Opel Insignia mı? Volvo s40 mı? Jetta mı?

s60 olsun.

jetta astra arasında bile duraklamadan astra derim. Hem İnsignia ile jetta aynı sınıf değil ki, yapma arkadaşım, böyle karşılaştırmamı olur.

ilk defa mantıklı bir kıyaslama yapılmış takdir ettim

tabiki gözüm kapalı insignia derim jetta passat özentisi ama onun kılı bile olamıycak bir araç volvo s40 1.6 ise donanımsız servisi yedek parçası pahalı ikinci elide ölü..

gözümü kapatır insignia ya derdim arkamı bile dönmeden düşünmeden.

ilk defa mantıklı bir kıyaslama yapılmış takdir ettim

tabiki gözüm kapalı insignia derim jetta passat özentisi ama onun kılı bile olamıycak bir araç volvo s40 1.6 ise donanımsız servisi yedek parçası pahalı ikinci elide ölü..

gözümü kapatır insignia ya derdim arkamı bile dönmeden düşünmeden.

Nesi mantıklı acaba kıysalamanın anlayamadım ?

mantıklı yanı şu önceden insignia yı bmw 5 kasa ile passatcc ile a4 kıyaslanıyordu şimdi hiç olmassa 1.6 insigniayı mantıklı 1.6 larla karşılaştırıyorlar sonuçda passatın 1.6 sı yok bmw 5 kasanın 1.6 sı yok

gerçi ben 1.6 diye düşündüm çünkü konuyu açan arkadaş bu kasalarla kıyaslıyorsa 1.6 bazında kıyaslıyordur diye düşünüyorum hiç olmassa ilk defa birisi makul alınabilir araçlarla kıyaslıyor çoğu insanların gücü gidipde 5 kasayla kıyaslanan insignia 2.0 yada 2.5 almaya yetmez 70-80 milyarlık araçlar

hiç olmassa bu kıyaslamada alınabilir olan 1.6 insignia kıyaslanıyor daha gerçekci daha mantıklı ve doğru bana göre..

5 serisi ok üst de.. a4 ve passat sınıfındaki rakibi..
mantıklı olan da o karşılaştırma zaten.. ayrıca passat 1.6 var

jetta ve s40 bir alt sınıf... rakibi de astra...

5 serisi ok üst de.. a4 ve passat sınıfındaki rakibi..
mantıklı olan da o karşılaştırma zaten.. ayrıca passat 1.6 var

jetta ve s40 bir alt sınıf... rakibi de astra...

:good:

Ayrıca insignia tabiki ;)

Bide konuyu açan arkadaş puff oldu sanki adam korktu sizden :D:D:D

1.6 105 beygirlik insignia ile ki türkyiede peynir ekmek gibi satıcak insignia budur bu araçlar bence mantıklı kıyaslama ben öyle düşünüyorum benim fikrim.. :) passat a4 bir bömlek fazla gelir bence :)

1.6 105 beygirlik insignia ile ki türkyiede peynir ekmek gibi satıcak insignia budur bu araçlar bence mantıklı kıyaslama ben öyle düşünüyorum benim fikrim.. :) passat a4 bir bömlek fazla gelir bence :)

Gene aynı mevzuya döndük neden 1 gömlek fazla geliyor ? A4 ve passatında 1.6 versiyonları var ve a4 102 bg ayrıca insignia 1.6 105 değil 115 bg. Ve passattan çok çok daha iyi bence.

hakan sürekli yanlış bilgi veriyorsun, zaten bilgi eksik veriyorsun, araçların donanımını bilmiyorsun ve sonra da ben böyle düşünüyorum bence doğru bence yanlış diyosun, bu kadar insan araçların sınıfını belirlerken, bütün dünya da bu sınıfları kabul ederken sen neden etmiyorsun onu hiç anlamıyorum,

passat da 1.6 yok dedin var..
insignia 1.6 105 bg diyorsun.. ona da cevabım.. 115 bg

jetta da neler var insignia da nelerrr... bir bilsen, bir incelesen, emin ol sende güleceksin yazdıklarına

Geri