kardeş sen heralde bmw 7.40 a biniyosun corsa morsa beğenmiyosun nabalım paramıza göre arbaya biniyoruz , ne demek istediğini anlamış değilim( kız arabası derken)
gözümsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş sen heralde bmw 7.40 a biniyosun corsa morsa beğenmiyosun nabalım paramıza göre arbaya biniyoruz , ne demek istediğini anlamış değilim( kız arabası derken)
yanlışın var.benim aracım bile 1240 kg...
cmonlar 1160 yada 1140 kg..
beyler pejonun o ön tampındaki aptalca çıkıntısı arabanın geri kalanınıda mafediyor. erkeksi bayansı olayına gelince. corsaya unisex diyolar. bana kalırsa erkeksi bir araba değil. ama tamamen ahanda bu kız arabasıda diyemem. zaten bu kişiden kişiye değişir.
güvenlik konusunada gelince, eğer bi 207 ile corsayı kafadan çarpıştıracak olsalar. bütün paramı düşünmeden corsaya yatırırım.
sağlamlığada gelince. yapmayın gözünüzü seveyim. neredeyse hergün peugeot a biniyorum 1.4 benzinlileri rezil. araba ne gidiyor ne duruyor nede sağlam. arabaya yaslanmaya bile gelmiyo. hatta kırmızı ışıkta beklerken silecekler çalışıyosa araba sallanıyo silecekler yüzünden.
Hala alamadım malesefBenim yorumum baya bi geç oldu ama hala almadın ve almayı düşünüyorsan. 1.2 olanını ve 1.3 cdti 75hp olanını test ettim. 1.2 olanını sil kafandan derim. Ama dizel al. Bende dizel 90hp aldım. İnşallah memnun olacam.
Hala alamadım malesef
Ben de ikisini de denedim çok hoşuma gitti özellikle direksiyon ve frenler çok sağlam olmuş eski corsa yla kıyaslanamaz.
Bakalım zaman ne gösterecek? İnşallah alabilirim de buradan paylaşırım sizle heyecanımı
Ben de kullanan üç arkadaşımdan da hiçbir sorun duymadım cok da az yakıyor dediler. Bu sitedeki corsa sahiplerine de sordum sağolsun hepsi güzel fikirler verdiler. Benim tereddütüm benzin mi dizel mi konusundaydı fakat yapacağım yol, vergi ve muhtemel bakım değerlerini ortaya koyunca dizele 4.5 milyar fazla para vermem yaklaşık 4,5 -5 yılda amorte edecek! Belki bir aksilik filan olur 1 yıl bile binemem neden 5 yıllık bir farkı peşin ödeyeyim diye benzinlide karar kıldım.1.2 lerde sorun derken hangi sorunlar biraz açarmısın ben de 1.2 easytronic var herhangibir sorun yok şu anda