Opel Insignia mı? Volvo s40 mı? Jetta mı?

doğrudur valla passatın 1.6 sı olabilir demek ben arabadan saymamışım hiç ilgilenmemişimki bilmiyorum :) 105 beygire gelince oda doğrdur :) 10 beygir le arabayı 260 ı görücek hali yok :) yanlış bilgiye gelince kimse benim ipimle kuyuya inmez heralde burda sohbet ediyoruz doğru yanlış bende fikirlerimi beyan ediyorum insignianın donanımınıda biliyorum jettada bir şey yok onuda biliyorum bilincindeyim yani

ama senin anlamadığın şu donanımda motorda takılırsan işde gider insigniayı 5 kasaylada kıyaslarsın yarın öbürgün gider maybach la bile kıyaslarsın sonuçda maybachdan ne eksiği var bu mantıkdan düşünürsen bende gider bir konu açar maybach mı insignia 2.5 yada varsa 3.0 mı derim :D

ben şu insignia konuları açıldığı günden beri okuyorum araba iyi güzel tamam bir laf eden yok ama galiba bir laf eden olmadığı için millet birbirine gazı verdikçe veriyor ilk insignia iyiydi güzeldi sonra yılın otomobili şahane falan sonra passat dediler hadi dedik onada eyvallah sonra 5 kasa dediler audi dediler la havle dedik :D yani birileri frenlemese bu olayın en son noktası rollyce rollyce kadar gidicek korkuyorum biri çıkıcak phantomla falan kıyaslıycak bu açıdan bakarsan phantomdan da bir farkı yok insignia nın hatta belki donanımı phantomdan yüksekdir bile :D :D

ben yazdıklarıma gülüyorum zaten gülmüyor değilim ama şu insignia konularını okuduğum günden beride miletin yazdıklarına daha çok gülüyorum mükemmel şahane efsane araç böylesi yok falan filan dışardan birisi okusa diyicekki bu opelcilerde amma görmemiş sanki dünyada ilk defa araç yapılıyor :D onu bırak sanki ilk defa opel araç yapıyor. :D

opel zaten kaliteli bir firma böyle görmemişliklere kendini ispat showlarına bir gereği yok opel araba dünyasında kendini ispat etmiş bir firma zaten pek çok ilkleri araba dünyasına sunmuş manta gibi klasikleri araba dünyasına bağışlamış bir firma..

yani opel kullanıcılarının artık biraz doymuş hareket etmelerini beklerim.. yani şahane mükemmel harika opel kendini aşmış efsane falan sohbetlerinin dışında daha teknik daha seviyeli güzel sohbetler olursa o zaman zaten su yolunu bulucakdır bilmiyorum yanlışmıyım..

opel tabiki insignia gibi bir model yapıcakdı ne bekliyorki insanlar yıl omuş 2010 nerdeyse 90 lılarda değilizki rakiplerinin yaptığı araçlar belli onların altında kalmadan dahada iyisini yapması gerekiyordu ve yapdı güzelde bir araç yapdı yani opel bu çin malı yada dandirik bir marka değilki...

seneye yeni modeller çıkartıcak başka firmalar insigniadan iyileri çıkıcak sonuçda bu bri rekabet opelde daha iyilerini çıkartıcak ama bu tip abartılar markayı komik duruma düşürüyor bence

sanki opel çok dandik bir firmada böyle insigniayı çıkarınca kendini aşıp harika bir araç yapdı inanın opel istese bu insigniadan bile on kat iyisini yapardı ama onlarda biliyor bu bir rekabet bütün kartlarını hiç bir marka hemen göstermez ağır ağır

bu gün opel istese 5 kasa yada e kasaya rakipde üretir araç 7 kasa yada s classe kasaya rakipde üretir araç bunun için gidipde insigniayıda kullanmaz

umarım şimdi sen beni anlamışındır..

sanki opel çok dandik bir firmada böyle insigniayı çıkarınca kendini aşıp harika bir araç yapdı inanın opel istese bu insigniadan bile on kat iyisini yapardı ama onlarda biliyor bu bir rekabet bütün kartlarını hiç bir marka hemen göstermez ağır ağır
+1903

Geri