+12 kızda çok güzeller ikisinide alırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+12 kızda çok güzeller ikisinide alırdım
fiyatları aynı gibi zaten.3-4 liralık farklar varayni fiyatdaki arabalari kiyaslayalim daha salikli olur
ben para alıyom. normalde aylık 800 tl, müşteri getirirsem araç başı 200 tl)) şaka bir yana geçen gittim yine iyice inceledim. araç gerçekten çok güzel yahu. yapmayın arkadaşlar. bu kdr ön yargılı olmayın. özellikle 2.0 cdtı cosmo vardı bayide. bittim araca. o deri koltuklar, ön kokpit. diycek bişey bulamıyorum. tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.aslında bir sayfa yazı yazdım ve sildim
bu gün enişteye araba bakmaya gittik insgnia legacy bmw borusanın ikinci el show roomuna ve audinin ikinci el showroomuna gittik
ben insigniayı gömedğim için hiç bir yerde ters bir yorum yapmamışdım bu forumda özellikle hep alana hayırlı olsun alan güle güle kullansın dedim..
neyse uzun uzun yazmıycam tartışmıycamda araç şöyle böyle diye sadece şunu anladımki bu forumda gerçekden opelde yada bayilerinde yada galerisinde çalışan belkide bu iş için para alan insanlar var bunu ciddi ciddi anladım.. yoksa böyle bir araba bu kadar abartılmaz böyle yere göğe sığdırılamaz pofpoflanamaz..
ben para alıyom. normalde aylık 800 tl, müşteri getirirsem araç başı 200 tl)) şaka bir yana geçen gittim yine iyice inceledim. araç gerçekten çok güzel yahu. yapmayın arkadaşlar. bu kdr ön yargılı olmayın. özellikle 2.0 cdtı cosmo vardı bayide. bittim araca. o deri koltuklar, ön kokpit. diycek bişey bulamıyorum. tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.
zaten sıkıntı orda arkadaşım sen bir audiye de git a4 e bak a6 ya bak ordan çık borusana git bir bmw 3 e bak 5 kasaya bak ufkun ufuğun vizyonun açılsın sonra bakalım hayla bu lafları edebilicekmisiniz
maksat alıp almaman yada bu şu fiyat o bu fiyat olayı değil sadece git bri bak bakmak parayla değilya git bir bak sen benim ne demek istediğimi çok iyi anlıycaksın bu burdan yazmakla olmaz o zaman benim ne demek istediğimi çok iyi anlıycaksın.
bana mı diyon abi, bendeki ufuk çok geniş. iş yerinde komşuların birinde yeni kasa a4, birinde 2006 a4, birinde yeni kasa mercedes s serisi, birinde 2007 highline passat var. gerisini sen düşün artık. bütün araçların içine çok kez binmiş biriyim. tabiki harika aletler. hele mercedes s serisi. bana desen ki yeni kasa a4 mü, yoksa insignia 2.0 cdtı cosmo mu , insignia derim. ama insigna nın daha alt versiyonları olmaz. burda iş detaylara kalıyor tabiki. o da kişisel zevk. ama passat ın highline nına göre kat kat iyi. eski kasa a4 e görede çok iyi. sonuçta şu çok açık ve net bir şey, bu saydığım araçların hepsinin koltuğuna oturduğumda çok farklı duygular hissediyorum. birinde kendini çok güvende hissediyon, birinde şöyle otobana çıksamda kopsam diyosun, diğerinde her iki özellikte var. yani tamamen zevke bağlı, senin araçtan ne hissettiğine bağlı.
aslında bir sayfa yazı yazdım ve sildim
bu gün enişteye araba bakmaya gittik insgnia legacy bmw borusanın ikinci el show roomuna ve audinin ikinci el showroomuna gittik
ben insigniayı gömedğim için hiç bir yerde ters bir yorum yapmamışdım bu forumda özellikle hep alana hayırlı olsun alan güle güle kullansın dedim..
neyse uzun uzun yazmıycam tartışmıycamda araç şöyle böyle diye sadece şunu anladımki bu forumda gerçekden opelde yada bayilerinde yada galerisinde çalışan belkide bu iş için para alan insanlar var bunu ciddi ciddi anladım.. yoksa böyle bir araba bu kadar abartılmaz böyle yere göğe sığdırılamaz pofpoflanamaz..