Aklında tutmadıklarını kullanmazsın olur biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık o düğmelerin ne olduğu da akılda tutulamayacaksa daha ne deyim
Clio size göre
zevkler ve renkller sonuçta bişey diyemiyor insan ama çoğunluk beğeniyorsa bir şeyi demek oluyor ki iyi
çok tuşta her zaman iyidir sonuçta 1-2 gün kullanılacak bir araç değil turşların yerlerini ve kullanım amaçlarını benimsemek zor olmasa gerek
hiç güleceğim yoktu Allah'ta sizi güldürsün
"gene unutmayınki yarın öbürgün ikimizde aynı araçları sattıkmı farklı markalarda araçlar alabiliriz önemli olan şu ben farklı araç alsamda opeldeki iyi ve şu anda aynen eleştirdiğim şeyleri eleştirmeye devam edebilicem peki siz bu gün bu savunduğunuz fanatiklikle başka marka aldığınızda aynı fanatikliğe devam edebilicekmisiniz yoksa o markanınmı fanatikliğinimi yapıcaksınız.."
aynı cümleyi bende daha önce bir başkasına demiştim, bu konuda kuşkunuz olmasın
benim Opel ile ne derece ilgilendiğimi bilmiyorsunuz, diğer markalarla ne derece ilgilendiğimi bilmiyorsunuz, bence bilip bilmeden suçlamada bulunmayın.
aracın kokpitinde boğulmak için tuş sayısının fazla olmasına gerek yok, örnek verdiğim Clio'da bile elim kolum bağlı kalabilirim. tuş sayısından çok, "kullanışlılığa" bakın bence.
daha önce binmediğim, bilmediğim bir Opel'i 5 dk.da çözerim. BMW-Mercedes'te öyle.
"ayrıca araba bilginizde clionun üstü olmadığı belli"
kusura bakmayın, bu kadar ezik bir cümle kurmanızı beklemiyordum, şoktayım...
araba önerisine ihtiyacım yok, bu zamana kadar yeteri kadar premiuma bindim, tanıdıklarınkini kullandım. E segmenti yada SUV dahil.
benim amacım 1 kişiye daha Opel aldırmak değil, herkes benim zevkime sahip olmak zorunda değil, kendi zevk aldığım şeyleri ben kullansam kafi, başkalarına kullandırmama gerek yok.
arkadaşım 3 gün önce araç önerisi istedi benden.
bütçe 36.000 ve dizel istiyor.
ikinci el 2010 Fiesta TDCI (bazı opsiyonlarıyla birlikte) ve sıfır Opel Astra H CDTI alınabilir o paraya.
Astra bir üst segment, daha geniş ve rahat. ben bunu belirterek Fiesta önerdim.
bende olsam Fiesta alırdım.
karşınızdakini tanımadan, sinirinizi bastırmak için suçlamada bulunmayın bence.
*dediğim gibi Fiesta'yı ben almış olsaydım yine Opel forumlarına bakacaktım, Opel bayisine gidecektim.
siz Opel'i sadece şimdi kullandığınız bir otomobil olarak görüyorsunuz, ben geleceğimi görüyorum.
buyrun; topu topu 15-20 tuş var =)
ne kadar sade ve "kullanışlı"....