Opel insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araba tek başına bi çizgi oluşturuyo aslında yüksek barlar 300c'yle göze sert görünüyodu ama bu kadar soft çizgilerle bu kadar güzel gidiceği kimsenin aklına gelmezdi sanırım. geçen yazdan beri habire araştırıyodum fotolara felan bakıyodum geçen gün konyada otobüs beklerken tırın üstünde geçti 3 tane çok ıslık çaldık durduramadık şoförü tırın üstünde de olsa bi iki foto almak isterdim:D

tasarım olarak çok güzel bi araç bence fiyatını hakediyo özellikle 1.6 180 hp fiyatıda göz önünde tutarsak en ideal modeli resimdeki kırmızıda cok süper gözüküyo alıp binicek olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bence kendi sınıfında şu anda 1 numara

Arkadaşlar insignia gerçekten tasarım olarak hoş bir araç ama dar arka oturum alanı küçük aynaların dışında ülkemizdeki vergilerden dolayı tercih sebebi olan düz 1600 cc motoru ile ülke pazarında opel adına yeterli ivmelenme yapamıcaktır.Turbo motorla ilişkin sorunlar karşısında servislerin durumuda ortada birzamanlar elektrikli malzemeleri aldığımızda ŞANSIMIZA güvenirdik İnsignia şansa bırakılacak bir araç değilyaklaşık 20 senedir opel kullanan bir kişi olarak belirtmeden geçmek istemedim.

insignia vestelde...

biraz gözüm dinlensin diye bilgisayar başından kalktım.. pencere kenarına geldim, o da ne...aşağıda gelin gibi bembeyaz bi insigina... çok yakışmış gerçekten de..

sonra aşağıya indim yanına, daha önce test sürüşü ve showroomda incelememe rağmen beyaz olması ve showrom dşında olması daha bi cezbetti, sonra ofise çıktım... herkes arabayı konuşuyor, amblemi göremiyorlar uzaktan heralde, mercedes çok güzel ya falan diye bi dolu muhabbet dönüyor bütün fabrikada, işcilerden müdürlere kadar... son 1 saatin konusu oldu insignia... kimisi kaç para acaba diye meraklanıyor kimisi de marka tartışmasına giriyor, adını bile duymamış arabayla ilgisi uzaktan yakından olmayan kişiler bile 1 saattir arabayı konuşuyor ve hayran hayran seyrediyor...

işte bir iki resimde ben çektim... buyrun bembeyaz insignia 1.6 edition elegance..

200905131058.jpg

200905131059.jpg

200905131060.jpg

200905131061.jpg

Geçen hafta Oranda gördüm Beyaz, 20'' jant en dikkati çekende tavanının siyah olmasıydı mükemmel duruyodu kaplama mı yoksa nası bşy anlamadım ama çok orjiydi

Abi araç Benim şahsi görüşüm 10 numara ve kimseyede benzemiyor Yılın otomobili seçilmiş daha napsın bu opelin tasarımcıları mühendisleri Bazı arkadaşlar var fiyat listesine bakıp bu araca bu fiyatı vermem diyor

Bende idaa ediyorum opel amblemini sökün mercedes bmw amblemi takın bu aracı 2 katı paralara satarsın

Çok hoş ve tasarım olarak başkalıklar la dolu bir araç

Aynen.....maalesef marka takıntılarımız var....:cool:

Millet Passat,A4 be BMW3 serisi ile karşılaştırıyor Insignia yı. Benim cevabım gidin hepsinin en boş donanımlı olanının içine oturun diyorum. Büyüklük olarak Insginia bu sınıftaki en geniş ve bence en şık iç hacmi sunuyor. Zaten Opel Insginia yı Vectra nın yerine değil Vectra ile Omega arasındaki bir segmente yerleştirdi.

9 yönlü AFL li bi xenon'lar, ergonomik ve havalandırmalı spor koltukları, flexi ridei ı saymıyorum bile.

Standart donanımı bile yeter artar. Hele VW'in bu tyür donanımları fahiş fiyatla opsiyon olarak sunduğunu düşünürsek.

Geri