Opel insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar 17-18 ekim insignia 1.6 180 beygir turbo motoru test sürüşüne katıldım yani bugün katıldım daha doğrusu araba mükemmel her yönüyle kısa sürede samsun yolunda 180 yaptım test sürüşündeki yetkili ibreye bakmasa anlamıycak hızımı ibreye bakınca uyardı zaten trafik de yoğunlaşmıştı o anda çok güçlü ve motor sesi az dencek kadar az.Son hız kaç yaptınız dedim ibrenin dibine kadar dedi ne kadar doğru bilemem 260 ibrenin dibi.ama araca bayıldım özellikle siyah renkleri süper.

Arkadaşlar şimdiden gecmiş olsun alanlar hapi yuttu insignai bu arabayi ellerinde teker teker patlicak kasim 05.11.2009 itibariyle üretim duruyor mus gecmiş olsun vectra nin yeni modellleri cikiyor ve bu model audi r8 v10 modeline kafa tutacak arabasi cikacak vectra 3.0 v10 cikiyor 500 hp gücünde 0-100 4.5 saniye geliyor tahmini türkiye gelme 2011 veya 2012 baslari olucak diyorlar bakalim ve görelim

işte yeni vectra hayırlı ugurlu olsun resmini buldum 3.0 motor v10 silindir buyrun arkadaslar
281200865819ds9.jpg

volkan bu verdigin foto insignia cikmadan onceki konsept fotosu :)

abi nette buldum vectra 3.0 v10 görselde yazinca direk karsina bu geliyor yinede olabilir dediğin bu bilgiyide cok cok saglam bir yerden aldim bu arabalar patlicak herkezin elinde benden söylemesi sonra niye uyarmadiniz demesinler ben uyardim kafam rahat alanlar simdi kara kara düşünsün :D

çok sağlam bilgi nerden volkan? verdiğin fotoğraf neredeyse 3 sene öncesinden... insignianın ilk conceptlerinden...

ortagim ben vectra 3.0 v10 daha görmedim isim vermicem ankarada cok sabimi bir aile dostumuz var opel saticisi hep ordan alırız arabalari saolsun benim kırmızı gsi opc modifiye ettirdi avrupada 4.000 tl karsiliğinda yani 35.600 olan arabam 39.600 aldim opc motor modifiyeli saolsun avrupaya gider gezer dolasir gelir gecenlerde insigia almaya karar verdimizde aman abi sakin fabrikayla baglantidayim sakin alma arabalari gericekecekler üretim duruyor dedi babamda almadi astranin yeni sedan kasasini na bakacak hosuna giderse alicak bu duyum ordan audi R 8 karsi vectra 3.0 v10 silindir 500 hp 0-100 4.5 saniye rakip cıkacak ve ucuz olucakmiş daha cok satılsın diye yaklasik fiyati 150.000 tl civari olur diyor tek kapi vectra ben duydumu söyledim içim rahat ben uyardim ister millet dinler ister bu sözleri takmasin gitsin alsin sonrada beni uyarmadiniz demesin ben uyardim içim cok rahat

150TL ye 500 hp araba olur mu ya? CDTI Insignia lar bile full olunca 100bin lira oluyor.

Çok merak ediyorum cidden Insignia nın üretimi ne zaman duracak

Geri