Opel lastikleriniz hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godd year var memnunum,fransız michelini hiçbir zaman sevmedim,diger tercihim bridgestone olurdu herhalde

Michelin, lastikler içinde 1 numaradır. Biraz haksızlık ediyosunuz bence, astraların yanaklar ince, daha çabuk eskiyo ve spor lastik olduğu için yumuşak, onun içinde ömrü biraz daha kısa. Ama kesinlikle en kaliteli olan michelin, bu tartışılmaz...

continental ustundeki lastik.. iii cok iii

arkadaşlar bende 2000 model astrag var şuan üzerindeki lastikler michelin, inanmayacaksınız belki ama fabrika çıkışı lastiklerini kullanıyorum hala. şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım çok şükür. michelinden vazgeçmem, vazgeçmeyinde...

Continental premium contact 2, orjinali premium contact 1 di. Micheline acaip antipatim var bir tane aracımızı michelinin lastikler yüzünden pert ettik.

ben continental kullanıyorum... aracın daha fabrika çıkışı lastikleri... 52,000 km de... ve 3 senelik... biraz eskidi ama hala güzel...

arkadaşlar benim aracımda fabrika çıkış bridgestone turanza var..lastikler hakkında hiçbir bilgim yok..iyimidir bu model?

marangoni zeta yazlık olarak.kışlık lastiği henüz almadım .bakalım.ama yazın marangoniden çok memnundum.tutuş iyi ve yanaklarıda kuvvetli.

Aracın fabrika çıkış lastikleri DUNLOP.Şimdilik memnunum.

faithless1905' Alıntı:
Mükemmel lastik kardeş merso ve bmw nin fabrika çıkış lastiğiydi bir ara memnun kalırsın deseni beni öldürüyor zaten...
BMW ye merso ya bakmaya gerek yok. Benimkinin de fabrika çıkışı P6000 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri