Opel lastikleriniz hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
continental kullanıorum cok super lastık ustune baska lastık tanımam
kıslıklarada mıchelın alpın aldım

şu an Toyo Proxes var 195/55 88 v , v desenli o yüzden su tahliyesi güzel ve yol sesi önceden kullandığım Michelin e göre çok daha az alıyor.Yanaklar zırhlı diye tabir ettikleri.Yol tutuş da zaten süper ve fiyat olarak ta oldukça makuldu geçen sene.Tek şikayetim sert bir hamura sahip olduğu için sert girdiğim çukurlarda taşa çarpmış gibi hissettiriyor içeri başka bi eksisini görmedim.

arkadaşlar ben orjınal frıestoneyı buldum ve bı takım aldım sıfır araç alan adamın bırı cıkarmış 1000 kılometre yapmış lastık dı 4 dunu 150 ytl aldım. cıkmacılara haber bırakırsanız bulursunuz

Michelin hakkında o kadar eleştiri okudum ki moralim bozuldu.Dahası artık arabada kendimi güvende hissedemiyorum. Daha yeni Alpin taktırtım halbuki..

Bugün michelin energy 195 60 15 sordum.4x155=620ytlye olur dedi.Çok gibi geldi bana...Sanayiden arkadaşlar şiddetle tavsiye ettiler..Sizce michelin mi?En iyisi hangisi?

Bridgestone Turanza oldukça kaliteli bir lastik Michelin Energy yanından bile geçemez...

alpin

vectra-c orijinal lastikleri goodyear eagle touring nct5,vectra-a michelin energy..

Michelin Pilot Primacy V gurubu (Alman menşei li) 1 yıldır kullanıyorum cok memnunum inşallah da hep oyle olur

Continental ve Dunlop da gercekten cok kaliteli birde orjinal Goodyear

Buarada Şundan emin olun iyi markaların hemen hepsi birbirlerine yakın kalitededirler zaten Dunyanın en onemli kalite standartlarında uretiliyorlar dunya nın en iyi lastigi bile olsa Turkiye de heran hersey olabilir Bosubosuna o lastige bu oldu suna su oldu demekki kotu demeyin burası Turkiye ve yollarımız cok kotu her lastige hersey olabilir
Bu konuyu okuyan uyelerimizi yanlıs fikirlere kapılabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri