arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun çok ama çok destek oldunuz:good: bugün merivamı güneş altında boyalı kapının içine girerek inceledim boyada 0 hata var fabrika ile aynı diğer kapıdan asla ama asla bir farkı yok yani bu kadarda iyi iş çıkaracaklarını tahmin etmezdim fabrikadan farksız yapmış adamlar helal olsun
kapının boyasında 1 tane bile pürtük yok bu kadarda olmazki
inanırmısınız ön kapılara 3cm den macro fotoğraf çektim boyalı kapı ile sağlam kapıyı cm cm kıyasladım bu kadarmı olur kardeşim yok böyle birşey 0 hata aynen birebir:rock bizim boyacı ustaya götürdüm arabayı iki ön kapının birinde bir bölümünde boya var bul dedim evirdi çevirdi en ufak boya yok dedi
yerini ben belirttim o bölgede yine boya yok diyor
sende anlamadıysan kimse anlamaz dedim ama yinede emin olmak için şehirde boyacı usta bırakmadım çoğuna sordum aynen bulamadılar yok dediler hiçbirşey
en son bir usta yine yok diyince var dedim şurada kendim belirttim adam yediremedi kendine kardeşim bu şakamı diyor mümkün değil diyor bende şaka şaka dedim geçtim
bu kapıdaki tamirin özenin gerçekten eşi benzeri yok:rock bilmesemya arabayı sıfır almış olsam bilemiyecem asla yani
korkuyorumki bu boya kalınlığı ölçen cihazlarda bulamayacakta bende kopacam
TRABZON-VARDALLARI buradan gerçekten tebrik ediyorum bu kadar olabilirdi
Allah bir yerden üzdü bir yerden sevindirdi işte çok şükür böyle mükemmel bir sonuç ile atlattık inşallah son olur dilerim bütün araç sahiplerinin arabalarına en ufak bir zarar gelmez...
saygılar...