hadi geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardes o kadarcık kazadan deger falan düşmez.önemli olan aracın tavanında,direklerinde ,sasesinde,yürüyeninde hasar bulunmaması ve kaportada degisen parcanın bulunmaması.Bu durumlarda aracın degeri bir hayli düşer.sen aracının resmini cekmisin zaten aracı satacagın zaman alan adama gösterirsin ne kadar ufak bir kazası oldugunu.arkadaşlar çoğu usta anlamadı bile bu kapıda birşey yok dedi oradaki ustaya harbiden helal olsun dedilergerçekten süper iş çıkarmış:good: ama iyi güzelde herşey benim içime bir kurt düştü şimdi adamlar o kapıyı hiç sökme bile sökmeden makine ile sacı dışarı çektiler vede ayrıca yaptıkları boya rötüş gibi birşey yani bu kadar ufak birşeyden aracın değerinin düşmesi çok mantıksız geliyor bana:hıh: sizler ne dersiniz? şimdi bu aracın değeri düştümü? düşmedimi? düştü ise ne kadar düştü tahminen? içimde kaldı valla diğer forumlardan birkaç arkadaş azda olsa düştü deyince
yardımlarınızı bekliyorum...:help:
saygılar...