opel mokka kapı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogzcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu durumda kapıların ayarsız olduğu fikri daha ağır basıyor. Müşteriye kusursuz denerek (bilindiği gibi araçlar imalattan sonra çeşitli kontrollerden geçirilip sorun görülmezse satışına onay veriliyor) teslim edilen "0" km deki bir araçta böyle şeylerin olması bence firmanın müşterisine verdiği değeri gösterir.

çok haklısınız bu konuda ve bir çok firma sadece araç için söylemiyor müşteriye ürünü satana kadar gülümsüyor sadece. video çekip atıcam karların erimesini bekliyorum daha net anlaşılacaktır sorun

Aldığınız bayiden örnek aracın kapıları ile karşılaştırmanızı tavsiye ederim.. Eğer showroomdaki araçta öyle bir durum yoksa servise gidin çünkü eski aracımda da böyle bir durum söz konusuydu aynı model araçla kıyasladığımda neredeyse bir fark olmadığını görmüştüm..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün evime hırsız girdi arabanın anahtarını da götürmüş allahtan arabayı bulamamış servise gidip mecbur değiştiricem kilidi de kapılarda baktiririm :(

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun

imla hataları için affola mobil gönderi

Servise verdim aracımı Giderken de ufak bi kaza geçirdik 2 kapı değişicek :( kapılar için servis henüz yeni olduğu için lastikler sert isterseniz sprey sıkarız biraz daha yumşar dediler
Vitrindeki araçlarında kapıları aynı şekilde

Hepinize teşekkür ederim ilginiz için

Servise verdim aracımı Giderken de ufak bi kaza geçirdik 2 kapı değişicek :( kapılar için servis henüz yeni olduğu için lastikler sert isterseniz sprey sıkarız biraz daha yumşar dediler
Vitrindeki araçlarında kapıları aynı şekilde

Hepinize teşekkür ederim ilginiz için

Ben söylemiştim. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri