Opel Mokka Kazalı mı?

Evet aracim daha 3000 km de. Bugun hem boya mevzusu icin gittim hemde 3000 kontrolu icin.

Evet aracim daha 3000 km de. Bugun hem boya mevzusu icin gittim hemde 3000 kontrolu icin.

0 Km araç diye satıyorlar ama baksana bizlere neler satıyorlar :mad: Fotoğraflarda zaten herşey ortada 0 km de araç böyle olursa vay halimize o zaman. Zaten Türkiye gönderilen tüm arabalar kaçıncı sınıf orasıda ayrı bir konu :mad: Bence bu konunun peşini bırakmayın hakkınızı sonuna kadar arayın o kadar ücret ödemişsiniz yazıktır günahtır. Para kolay kazanılmıyor!

İşte bu gibi sahtekar firmalar yüzünden "0" km araçtan soğudum :(. Maden araçta bir kusur var o zaman tespit edilen kusurlar müşteriye açık açık söylenir, kusur oranında fiyatta indirim yapılıp o şekilde satılır.

aracı satın aldığınız bayinin ismini paylaşabilirmsiniz

Çok büyük geçmiş olsun.. Yıl sonunda bende 0 km araç almayı düşünüyorum.. Demek ki teslim alırken tüm kaporta aksamını kontrol etmek gerekiyormuş..

Son düzenleme:
Arkadaşlar şuan için bayinin adını paylaşmak istemiyorum. Bunun iki sebebi var. Birincisi bayinin bu konuda bir suçu olmayabilir. İkincisi ise hukuki sürece başvurmak zorunda kalırsam sıkıntı yaratabilir.

İlerleyen günlerde gelişmeleri bu başlık altından paylaşırım ama bayi tarafından herhangi bir çözüme kavuşturulmazsa sorun hukuki yollardan hakkımı arıycam.

Bu arada ilginçtir ki bu tür olaylar sıklıkla yaşanabiliyormuş. Bir çok kişi yıllar sonra aracı satarken durumun farkına varıyorlar. Bizim genel müdürün dahi başına gelmiş. Benim olaydan sonra öğrendim.

Yapılacak belli. Aracı alırken komple boya kontrolü istemek lazım bayiden. Yada daha sağlıklısı yanınızda kaporta işinden anlayan birini götürüp kontrol ettirip öyle teslim almak lazım. Biz gidiyoruz galericilere güvenmeyip yetkili bayiden sıfır araç alıyoruz ama gel gör oda boyalı çıkıyor.

Benim arkadasta 0 opel aldi sol sofor kapisi degismis. Gemiden indirirken vurmuslar. Adam yolcu kapisina rutus yaptirmaya gidiyo usta sofor kapisini nerde yaptirdin diyo . Elemanda ne yaptirmasi usta araba sifir. Ama kapi degismis kardesim diyo. Dava acti hala devam ediyor

Benim arkadasta 0 opel aldi sol sofor kapisi degismis. Gemiden indirirken vurmuslar. Adam yolcu kapisina rutus yaptirmaya gidiyo usta sofor kapisini nerde yaptirdin diyo . Elemanda ne yaptirmasi usta araba sifir. Ama kapi degismis kardesim diyo. Dava acti hala devam ediyor

Ne kadar süredir devam ediyor?

Geri