Opel Motorları Kaç Litre Yağ Alır ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu liste eğer doğruluğunu onaylarsak ben bunu ayrı bir sayfa olarak yapabilirim. Sürekli elimizin altında durur.

• Beğen
Tepkiler: goktasoktay
ben çoğuna baktım çoğu doğru

• Beğen
bilmediklerim de var aralarında

• Beğen
Astra J 1.4 Turbo için filtre değişimi dahil 5 lt ekledik sorun olur mu ? Çektireyim mi fazla olanı acaba ? 50 km bile yapmadım. Sorun olma ihtimaline karşı düzeltme yapalım bari 🙏🏼

Astra J 1.4 Turbo için filtre değişimi dahil 5 lt ekledik sorun olur mu ? Çektireyim mi fazla olanı acaba ? 50 km bile yapmadım. Sorun olma ihtimaline karşı düzeltme yapalım bari 🙏🏼
Fazla olsa araç fazlayı atmaz mıydı ya da alır mıydı ? Kafamda deli sorular arabadan 70 km uzağım bir an önce arabaya gitmeyi düşünüyorum :( inşallah ölümcül bir hata yapmamışızdır.

Fazla olsa araç fazlayı atmaz mıydı ya da alır mıydı ? Kafamda deli sorular arabadan 70 km uzağım bir an önce arabaya gitmeyi düşünüyorum :( inşallah ölümcül bir hata yapmamışızdır.
Yarım litreden biraz daha fazla var tahmini enjektörle çekeceğiz. Keşke kaç litre olması gerektiğini de foruma sorsaydım ders olsun. Neyse ki uzun süre kullanmadık 😔

1.4 turbo tam 4 litre

• Beğen
Tepkiler: Scarface1987
1.6 cdti 136 5 litre koyduğumda yarım kalıyor çubukta. 5.5 koyunca tam oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam kitapçıkta da 5.5 (filtre dahil) gibi bir yazı vardı henüz bulamadım ama.

• Beğen
Tepkiler: Scarface1987
Geri