Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J 1.4 Turbo için filtre değişimi dahil 5 lt ekledik sorun olur mu ? Çektireyim mi fazla olanı acaba ? 50 km bile yapmadım. Sorun olma ihtimaline karşı düzeltme yapalım bari
Astra J 1.4 Turbo için filtre değişimi dahil 5 lt ekledik sorun olur mu ? Çektireyim mi fazla olanı acaba ? 50 km bile yapmadım. Sorun olma ihtimaline karşı düzeltme yapalım bari
Fazla olsa araç fazlayı atmaz mıydı ya da alır mıydı ? Kafamda deli sorular arabadan 70 km uzağım bir an önce arabaya gitmeyi düşünüyorum inşallah ölümcül bir hata yapmamışızdır.
Fazla olsa araç fazlayı atmaz mıydı ya da alır mıydı ? Kafamda deli sorular arabadan 70 km uzağım bir an önce arabaya gitmeyi düşünüyorum inşallah ölümcül bir hata yapmamışızdır.
Yarım litreden biraz daha fazla var tahmini enjektörle çekeceğiz. Keşke kaç litre olması gerektiğini de foruma sorsaydım ders olsun. Neyse ki uzun süre kullanmadık
1.6 cdti 136 5 litre koyduğumda yarım kalıyor çubukta. 5.5 koyunca tam oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam kitapçıkta da 5.5 (filtre dahil) gibi bir yazı vardı henüz bulamadım ama.