Yağ markası ve litre

5 Litre yağ idealdir. Fazla Yağ her zaman Risklidir. 5w30 hatta mümkünse 5w40 Dexos 2 onaylı Yağ kullanılmalıdır. Mobil 1 ve Motul kalitelidir.

Liqui Moly KATKI oranı Yüksek bir Yağdır. Bu nedenle Zincir Sesi İtici Sesi gibi sorunları Geçici olarak çözebilmektedir.

Fakat Uzun dönem kullanımında TORTU ve Sakızlanma görülür. Gereksiz pahalıdır. Şahsen önermem.

5 Litre yağ idealdir. Fazla Yağ her zaman Risklidir. 5w30 hatta mümkünse 5w40 Dexos 2 onaylı Yağ kullanılmalıdır. Mobil 1 ve Motul kalitelidir.

Liqui Moly KATKI oranı Yüksek bir Yağdır. Bu nedenle Zincir Sesi İtici Sesi gibi sorunları Geçici olarak çözebilmektedir.

Fakat Uzun dönem kullanımında TORTU ve Sakızlanma görülür. Gereksiz pahalıdır. Şahsen önermem.
5 litre konusuna katılıyorum ustaları dinlemek yerine kitapçıkta yazan ve net şekilde filtre değişimi dahil 5lt bilgisine uymak lazım ustalar 5.5 koyabiliyor. Ben de aracı ilk aldığımda bilmediğimden ve ustaya güvenerek 5.5 lt koydurmuştum sonra duruma uyanınca 5lt koydurmaya başladım. Liqui moly güzel yağdır gayet de kullanılır tortu iddasını ilk kez sizden duydum açıkçası. Önemli olan dexos 2 onaylı uygun speclerde ve bilinen marka yağlar kullanmaktır. Liqui moly , motul iyi markalardır ve gönül rahatlığıyla kullanılır.

Geri