Opel ne yapmaya çalışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deniz33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel ne yapmaya çalışıyor

Benim araçta makyajsız hb aynı 1.4Tsport. Bende ankaradan 47,750 ye almıştım. Hem makyajsız hemde pahalı aldık,

Opel Ne yaptığını gerçekten bilmiyor !

delikadir24 link' Alıntı:
Benim araçta makyajsız hb aynı 1.4Tsport. Bende ankaradan 47,750 ye almıştım. Hem makyajsız hemde pahalı aldık,

Opel Ne yaptığını gerçekten bilmiyor !

+1000

Siz ne zaman almistiniz araci

- takmayin kafayi arkadaskar..

Size bi sir vereyim mi?

Astrada;
makyajli kasanin adi makyajli kasa sadece..
Ama ortada makyaj namina hicbisey yok zaten...

- neden diyeceksiniz?
Benim bildigim makyaj yaptiginda bi firma arabasina;
Farlari uzatir yada karartir. Ne bilim motor koputunu biraz basik yapar..
Arka farlari koyulastirirsin, yada kirmizilastirirsin falan filan gibi islerdir..

- opel ne yapmis?
One 3 arkaya 1 tane toplasan 150 - 250 lira yapacak cita koymus, al sana makyajli kasa..
Ustelik arkaya koydugu cita, arabanin tipini kaydirmis..
Guzelim sport jantlari cikar, oraya sacma sapan bi jant koy, al sana makyajli kasa...

- bence bu anlamda siz bu isten karli ciktinizda, farkinda deilsiniz

Ben hesapta lansman arabası aldım. Türküyeye giren ilk astra sedanlardan birisidir benimki. Akdeniz Bölgesinin ilk teslim edilen arabasıdır. Sport olduğu halde krom cam çıtaları yoktu. Bende ısrarcı olmamıştım. Şu fiyatları gördükten sonra keşke ortalığı yıksaymışım dedim kendi kendime 2.000 TL zararım var şu an birde çıtaları eklersek zaraım biraz daha artıyor. Bu benim ilk ve son opelim di arkadaşlar. zaten bir iki saçma sapan hatasından gıcık oluyordum arabaya (= Durduğum anda depodan gelen benzin lokurtusu, Kapıdan gelen aşırı rüzgar sesi, Kemerinaşağı yukarı ayarlama yerinden gelen çıtırtı, Aşırı lastik sesi ve çamurluk içine seken çakıl taşlarının o tavana çarparmış gibi gelen sesi) Bu indirim de tuz biber oldu artık.

Guzellikler gorecelidir.makyajda sprt da led gunduz farlari ve opc direksiyonda var bunlarida gormezden gelmemek lazim.iyi aksamlar

Ynt: Ynt: Opel ne yapmaya çalışıyor

bence de makyajli kasa makyajsizdan daha guzel, bence jantlarda daha güzel

murat26 link' Alıntı:
Guzellikler gorecelidir.makyajda sprt da led gunduz farlari ve opc direksiyonda var bunlarida gormezden gelmemek lazim.iyi aksamlar

Aynen öyle en çokda o direksiyon çok iyi olmuş benimkinde parmekla dönderemezsin elini acıtır yeni sport direksiyon çok güzl miş !!!

Bende aracımı Haziran 2012 de aldım.

onderak link' Alıntı:
- takmayin kafayi arkadaskar..

Size bi sir vereyim mi?

Astrada;
makyajli kasanin adi makyajli kasa sadece..
Ama ortada makyaj namina hicbisey yok zaten...

- neden diyeceksiniz?
Benim bildigim makyaj yaptiginda bi firma arabasina;
Farlari uzatir yada karartir. Ne bilim motor koputunu biraz basik yapar..
Arka farlari koyulastirirsin, yada kirmizilastirirsin falan filan gibi islerdir..

- opel ne yapmis?
One 3 arkaya 1 tane toplasan 150 - 250 lira yapacak cita koymus, al sana makyajli kasa..
Ustelik arkaya koydugu cita, arabanin tipini kaydirmis..
Guzelim sport jantlari cikar, oraya sacma sapan bi jant koy, al sana makyajli kasa...

- bence bu anlamda siz bu isten karli ciktinizda, farkinda deilsiniz
Makyajlı astrada ön ve arka farlar karartılmış zaten, cruise control editionda standart kumandadan açılan bagaj kapağıda standart editionda herhalde aracı incelemeden yorum yaptınız.

niko22 link' Alıntı:
Makyajlı astrada ön ve arka farlar karartılmış zaten, cruise control editionda standart kumandadan açılan bagaj kapağıda standart editionda herhalde aracı incelemeden yorum yaptınız.

- kullanip incelemedim, disardan gordugum kadariyla etrafinda bi kac tur attim..
Farlarda bi fark goremedim, karartilmislik namina...
Yada sekil deisikligi namina..
Ama gunduz farlari led denmis, yanarken gormedim :(

- makyajsiz sportda da zaten on ve arka farlar koyulastirilmistir

Geri