Opel ne yapmaya çalışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deniz33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel ne yapmaya çalışıyor

sedanlarda %1000 var.hblerde de var oldugu yazılıyor ve doğan abinin arkadaşında da var..yani özetle tüm astralarda wats var diyebiliriz bence..

Arkadaşlar bende 20 gün önce Astra sedan 1.3 cdti sport+ stil paketli aracımı MUĞLAdan aldım.Fiyat olarak 57.350 verdim .Bundan daha düşük fiyatlısı sadece kahverengi olan bir araç buldum ama ben beyaz almak istediğim için bu parayı kabul ettim .epeycede araştırmıştım ancak dün akşam o sonradan yaptıkları indirimleri görünce gerçekten deliye döndüm. 20 günde 2000 tl kazık yedik .Gerçi ben aracı 10 günde bekledim gelsin diye çünkü ellerinde yoktu. Bu opelin ne yaptığını gerçekten anlayan varmı acaba? madd madd

chiv link' Alıntı:
En sağlıklısı eğilip bakmak olacak bence :)
Çünkü web sitesinde bir tutarsızlık var gibi. Teknik özellik dökümanında (HB için konuşuyorum) Editionda watt bağlantılı arka süspansiyon yok görünüyor.
http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/yeni_astra_range_11_2012.pdf
Benim bu pdf dökümanından anladığım kadarıyla Editionlarda yok, Enjoylarında benzinli modellerinde var.
benim bildiğimde bu şekilde aracı alırken satış müdürü arkadaşımda aynı şeyleri söylemişti.

sallierim link' Alıntı:
sedanlarda wats var HB de nasıl yok anlamıyorum.çok güzel bir özellik.opel o konuda yanlış yapmış.led olayına gelince araçlarda led var ama soketi takılı değil.2 dklık işi var.

Arkadaşım şı LED konusunda dediklerini tam olarak anlayamadım.
Bizim araçlarımızda LED olmayan gündüz farını, LED gündüz farına kolayca dönüştürebilir miyiz?
Eğer yaptırdıysan bilirsin, maliyeti ne olur?

TeQuiLaS link' Alıntı:
Arkadaşım şı LED konusunda dediklerini tam olarak anlayamadım.
Bizim araçlarımızda LED olmayan gündüz farını, LED gündüz farına kolayca dönüştürebilir miyiz?
Eğer yaptırdıysan bilirsin, maliyeti ne olur?

Arkadaşın bahsettiği led gündüz farları değil, vites altı kırmızı ışık sanıyorum.

chiv link' Alıntı:
Arkadaşın bahsettiği led gündüz farları değil, vites altı kırmızı ışık sanıyorum.

şimdi sen uyarınca tekrar okudum. Muhabbetin başında vites altı aydınlatmadan bahsediliyormuş haklısın.

Ben de heyecanlanmıştım bir an  011zaa

onderak link' Alıntı:
Ya siz degerli dostlar
Zevkler ve renkler tartisilmaz mi diyorsunuz?
Bence butun hayat zevkler ve renkler uzerine bi tartismadir

F.W.Nietzsche
Sen hayat felsefesi olarak Nietzche'yi benimsemiş olabilirsin. Keşke zevkler ve renkler konusunda tartışmanın başkalarının zevkleriyle dalga geçmek ya da ''şişman karı'' tarzında benzetmelerle aşağılayıcı ifadeler kullanmamak olduğunu bilseydin.
Forumda bayan üye yok iyi ki. O ifade hiç yakışmadı.

gradient link' Alıntı:
Sen hayat felsefesi olarak Nietzche'yi benimsemiş olabilirsin. Keşke zevkler ve renkler konusunda tartışmanın başkalarının zevkleriyle dalga geçmek ya da ''şişman karı'' tarzında benzetmelerle aşağılayıcı ifadeler kullanmamak olduğunu bilseydin.
Forumda bayan üye yok iyi ki. O ifade hiç yakışmadı.

- o kismi degistirdim, niyetim oyle degildi tabi

Söz büyük filozof Nietzche'den açılmışken bir sözünü de ben paylaşmak isterim;
'' Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünürüz''

Geri