Ynt: Opel Odakta aracımın başına gelenler..
Bir çalışanın hatasını Odak'a yüklemek adaletsiz bir yaklaşım olur. Aksi halde söylenecek çok şey var ama hiç tanımıyor olmama rağmen; Tarık Bey'e bu platformda benim değer verdiğim insanlar, değer verdikleri için ben de susuyorum.
Benim aracımın kapı eşiğini bakımda kirletmişlerdi. Evet evet, yağlı / kirli ayakkabı ile kapı eşiğine ve pedal kısmındaki yerlere basmak suretiyle bildiğiniz kirletmişlerdi ve fark ettiğimde 6 km yolu geri dönüp servisin ortasında diğer müşterilerin de içinde ağzıma geleni söyledim.
Neye uğradıklarını şaşırdılar ve tepkimden dolayı biraz da sitem ettiler, lakin şu açıklamayı yaptıktan sonra bana hak verdiler:
Bir yetkili servis görevlisi, emanet aldığı aracınızı yanlışlıkla sürtebilir, çarpabilir, çizebilir, camını kırabilir vs vs. Bunun adı KAZA'dır. Ve samimiyetimle söylüyorum, şahsen ben bu durumun KAZA olduğunu bile bile sesimi çıkarmam, inancım gereği çıkaramam da.
AMA göz göre göre, kapı eşiğini kirletmek ve o şekilde bırakmak tartışmasız olarak karşınızdaki insanı ''adam'' yerine koymamak demektir ve ben bunu hazmedemem. Etmedim de!!!
Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun, her ne olursa olsun gözümüzle görmediğimiz için başınıza gelen durumun adı da KAZA olabilir, bir de böyle bakmakta yarar var. Elbette mağdur olun da demiyorum. Dilerim ılımlı bir anlaşmaya varılabilir...