Ynt: Opel Odakta aracımın başına gelenler..
Opelde o iş öyle kolay değil dostum garanti kapsamında parça değişmezken böyle ikramlar beklemek blahhh
sukru52 link' Alıntı:Bu her marka ve model de oluyor bu adı üzerinde KAZA , benimde aracımda servis tarafından verilen bir zarar sonrası benzer durum yaşandı , bundan 6 ay kadar önce . Test sürüsü esnasında , kavşak dönüşü icin beklerken bir Jetta araca sürtüyor ve kaçıyor . Araçta 20 cm bir çizik oluşuyor .
Haber verildi , gittik aracın yanına , servis aracın plakasını aldığını ancak benim bir sucum olmadığından adli yollara gitmeden mağduriyetimi gidereceklerini söylediler . Orta yolu bulduk , 2 adet bakım hediyesi verildi , bunun yanında zarar gormuş yerin boya yapılmadan onarımı gerçekleşti . Zararım olmaması adına ve belli olmadıgı icin servis kayıtlarına da işlenmedi , yani dışarıdan bakıldığında o bölge de sanki tas vurmuş gibi bir nokta var sadece .
İki adet Mercedes bakımı aldık dancee neyse sonrasında ise servis çalışanları ile muhabbetimiz de ilerledi , araca yapılan retrofitler de ciddi iskontolar %15 , işçiliklerde alınmayan ücretler oldu 200 lu 300 lu rakamlar . Aslında kötü olan bir olay , sonrasında cok yararlı oldu adımıza
şahsi fikrim Odak ve Tarık bey forumda okuduğum gibiler ise sizi mağdur etmezler , en azından bakım hediyesi vs ile zararınız giderilir . Deger kaybı bir sekilde giderilmelidir .
Opelde o iş öyle kolay değil dostum garanti kapsamında parça değişmezken böyle ikramlar beklemek blahhh