Ynt:
Nasil yani yanlis mi anladim... Motor temizligi yaptirdiniz ama arac gelince motoruna hicbir islem yapilmadigini mi gordunuzParamedic link' Alıntı:Tarık abi diyeceğim yine yaş olarak büyüksün. Benim senin şahsınla alakalı değil yaptığın iş ile alakalı sorunlarım var. Elini vicdanına koy ve söyle bugüne kadar bana söylediysen onay verdim. Neyi yapalım dediysen yaptırdim. Bunca yaşadıklarıma rağmen gelip serviste ortalığı ayağa kaldırmadım. Bir başkası olsaydı eminim tepkisi çok daha sert olurdu ve bu durum mahkemeye taşınırdı. Ben müsteri numarasını arayıp şikayet ettiğimde senin adını dahi vermedim. Sırf işinden ekmeğinden olma diye. Evet yoğun bir adamsın telefonun susmuyor vs. Ama biz yanına geldiğimizde suratımıza dahi bakmıyorsun. Sana laf anlatmak deveye henden atlatmakdan daha zor. Bilmiyorum belkide bana has bu durum böyle. Hayatımda ilk defa sıfır model opel aldım ve ilk seni tanıdım serviste ve senden başkası ilede hic bir sorunumu halletmedim. Detaylı temizliğide neden yaptırdım hatırlarmısın bilmiyorum ama aracın ön direklerinin olduğu yerden ses geliyordu ve izolasyon yaptınız. Aracı alıp kullanmaya başladıktan sonra direkler de yağ izleri vardı sırf bunları temizletmek için yaptırmıştım detaylı temizliği. Ve yine hatırlarsan motor temizliği yaptiracaktım araç geldi motor kaputunu bir açtık motor leş gibi el bile değmemiş. Sende şaşırmıştın ve bez alıp sağını solunu kendin temizlemiştin. Abi ben çok şey yaşadım ama hepsini yazmadım. Lütfen kendinizi müdafe etmekten vaz geçin ve hatanızı kabul edin.