Opel Omega alacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hım haklı olabilirsin emre abi ama tartışmaya açık bi konu sınıf ve segment bana göre aynı ama üretilme kriterleri farklı olabilir dediğin gibi

evet öylede desen olur sen benim ne demek istediğimi anladıysan yada ne anlatmaya çalışdığımı sorun yok ortak yolda buluşduysak ok dir :)

konuyu kapatmadan iki örnek daha veriyim mesala astrada bmw 3 mercedes c segmentinde bir araç değildir ama satış yapdıkları kesim hedefledikleri kesim aynıdır aynı sınıfın araçlarıdır

mesela önceki sayfada arkadaş otohaber derigisinden üç arabanın karşılaştırmasını almış resmilerini koymuş orda bakarsan o karşılaştırmada da vectra yı passat ve e kasayla aynı sınıfa koymuşlarki bu sınıf yönetici sınıfındaki araçlardır ama vectra esasen bmw 3 segmentine aitdir ama üretim amacı satılması hedeflenen kesim yöetici sınıfıdır bu yüzden o sınıfdaki araçlarla karşılaştırılmaya alınmışdır...

Son düzenleme:
ben 2000 model omega sahibiyim.satmayı düşünüyorum.satılık kısmında aracı bulabilirsin.

18 yaşıma giricem diyosun gencüm diyosun 2.5 v6 diyosun al bi ufak araba bin rahat rahat gençliğini yaşa benzin alma derdinle gençliğini harcama derim ben

benim 23 yaşında alfa 156 ım 24 ümde 5.28 im vardı 26 ımda s40 ım yani hep büyük araç aldım ondan önce ufak arabamda oldu ama gözüm hep büyük arabadaydı..

bence büyük araba ağırlık mertebe göstergesidir bir ortama girdinmi bile kapı açdırır ..

omega v.b tarzındaki araçlar tamamen insana insanlığını değerli olduğumuzu hissettirmek için üretilen araçlardır bence bu benzin hikayesinden zaten millete pahalıya birde keşke ucuz olsa pahalıya konserve kutusu gibi araçlar satıyorlar lüks deseniz yok konfor deseniz yok...

sözüm meclisden dışarı kimsede yanlış anlamasın zevk renk meselesidir ama bana hep şu ufak araç kullananlar camlarını siyah filim çekenler etrafda müziğin sesini açıp çakma polat alemdar havasında turlayan gençler zibidi serseri olarak geliyor..

büyük arabanın bir ağırılığı efendiliği saygınlığı var heleki aldığın araba birde kaliteli güzel bir araçsa audi bmw mercedes omega gibi o senin kartvizitindir daha insanlarla tanışmadan toplum içinde önden statünü karakterini mizacını anlatan bir kartvizittir..

bunlar gerçek gidin ufak tefek o konserve kutularından alın beş yıldızlı bir otelin önüne gidin adamlar kapı bile açmıyorlar ama altınızda yönetici sınıfından yada makam aracından bir araçla girin adamlar otelin girişinden ordu gibi peşinizden koşturur kapınızı açmak için eşyalarınızı taşımak için....

vel hasıl benim hayat felsefem bu hayyatta her şey bizim için yapılıyor uzaylılara yapılmıyor ve imkanımız olanağımız varsa bence herkez her şeyin en iyisini en kalitelisini hak ediyor hepimiz

benzini çok yakarsa az binerim lpg takarım her sorunun bir çözümüde vardır illaki bu tür ufak pürüzler yüzünden gidipde rahatız konserver kutusu gibi her yanı plastik kaplama üstüne birde pahalı araç alınmazki..

o sıçan gibi marka vermiycem ama ufacık mazotlu araçları 30-40 milyarlara satıyorlarki araçlarda ne bir donanım ne bir kalite hiç bir şey yok madem ekonomi yapıcan matamematik denen bir şey var git 5-6 milyara al eski benzinli herhangi bir araç yerli yabancı fark etmez tak lpg ye o bile daha ekonomikdir km de anfazla 160-180 arası yakar arta kalan paraylada en kral konforlu lüks aracı al kendine...

arkadaşım gitti yeni 58 milyara golf dizel aldı araba bomboş o fiyata bom boş araba veriyorlar koltuklar normal donanım deseniz standart klima abs havayastığı falan var o kadar adamlar araca hiç konfor lüks koymamış iç tasarımı komple plastik zaten mazot fiyatlarıda benzine denk gelince çocuk şu anda bin pişman ve araba işi yapıyorlar işin komik yani araba parçaçısılar sinirden psikolojik ellerinde yaralar falan çıkdı adamın

Bence dediğim gibi bu hayatta her şey bizim için bizler hepimiz değerliyiz...
Bence hiçbirimiz boş kalitesiz adi mal kullanıcak kadar değersiz değiliz hepimizin gidiceği yer aynı vakit az ve değerli giden zamanda geri gelmiyor...

Geri