Opel Omega alacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla abi ne desem kurumlanma durumu nedir ? Abi izmire gelirsen görüşürüz toplantıya falan denk gelirsin umarım ayarlamak lazım izmirde toplantı

Temmuz 1 de izmirdeyim allah nasip ederse,izmirde iyi bir usta varmi, yani sadece tech 2 ile bakip ariza kodunu varsa arizali yoksa arisasiz demiyen bir usta ?

babam garaja kuruyor sistemi geldiğinde bakarız abi ayıpsın

yakit acisindan cok dezavantajli olmasina ragmen yol tutus,konfor ve guvenlik acisindan ustun bir aractir.Ozellikle otomatik viteste sehir icinde 14-15 sehir disinda 10-11 civari ortalama yakit performansi,bakim masraflari cep yakar ama surus keyfi ve rahatligi acisindan cok ustundur.ayrica hiz sabitleme sehir disinda ve radarda cok onemli artisidir.

sayın le Turc , aracınızın gaz konum sensorunde problem olabilir. Arıza ışıgı yakıyormu çekmeme bundan olabilir

merso e kasa vectra C karşılaştırması saçma geldi bana

2 ay geçmiş konuyu nediye canlandırıonuz abi siteyi rerkedenler oldu bu tartışma yüzünden burak abi sen alınma üstüne sana değil sözüm

omega makam arabası sınıfında üretilmiş bir araçdır akranlarına oranla kendi sınıfında donanımı be boyutları ufak olsada fiyatıda akranlarına oranla bir hayli düşükdür bakımı gene akranlarına oranla bir hayli ucuzdur benzinide gene akranlarına oranla bir hayli az yakar bence hep diyorum elmalarla armutları karıştırmamak gerek omega hakkında konuşucaksak sınıfındaki araçlarla kıyaslayıp sınıfındaki araçlarla rekabete sokup sonra değerlendirmek lazım

yoksa omegayı gidip palio ile değerlendirin olmaz öyle şey.. omeganın sınıfındaki araçlar bellidir her markanın makam aracı konseptinde üretilen en üst segmentteki araçlarıdır opelde omega volvoda s80 renault da safrane audi de a8 mnw de 7 serisi mercedesde s serisi

yakıt servis yedek parça fiyatlar konuşduğunu bu konularsa gidip omegayı başka markaların orta sınıf yada yönetici sınıfı dediğimiz vectra passat e kasa sınıfındaki araçlarla kıyaslamıycaksınız yanlış olur

bakınız birde insaların anlayamadığı bir şey var makam arabası statüsünde bir araç aldığınızda o araçların arkası lüks ve konforludur bunu unutmayın o aaçların ön şöför kısmı tamamen özel şöför yada makam şöförü kullanıcak mantığıyla üretilir ve o yüzden bu tip makam araçlarının ön kızımları çok sade olur makam sahibi kişi her kimse holding sahibi milletvekili başbakan cumhurbaşkanı genelkurmay başkanı v.b unutmarınki aracın arkasına otururlar öne şöförleri oturur onlara kapı açar bu yüzdende makam araçlarının arka kısmı ön kısmından kat ve kat lüksdür arka kısma özel buzdolabı masajlı ısıtmalı koltuk yatakda olabilen sinema sistemi internet telefon v.b her şey bulunur...

yani demeye çalışdığım şu aldığınız arabanızda şöför damgası yemeyin :)

unutmamak gerekki makam araçları çok çok lüks olsada fiyatları piyasada en çabuk ikinci elde düşen aaçlardır nedeni ise o tip araçların bir sahibi olur ikinci sahibi olmaz sıfırları pahalıdır kullanımı uzun sürelidir ama bunlar statü mertebe araçları olduğu için yenisi çıkdımı hemen satılır yenisi alınır satılırkende bu tip araçları alabilicek kesim yok zengin yönetici sınıfı aracı tercih eder makam aracına birde şöför tutucak o araba onun maaşı falan bulaşmaz orta halli hiç almaz genelde o yüzden fiyatlarıda çok çok çok ikinci elde düşük olur....

abi kusura bakma ama araç segmentlerinden haberin yok omega e segmenti bi araç yani senin deyişinle akranları mb e klasse bmw 5 series volvo s60 audi a6dır. opelin 50 yıl önceki diplomat modeli bahsettiğim modellerle aynı sınıfta ama omega kesinlikle değil

yüksel cim o konuda haklısın arabalardan anlayan birininde bunu yazıcağını tahmin ettim ama yukardaki yazıyı fazla uzatmamak için kısa kısa geçmişdim ama madem yazdın yazıyım dikkat ettiysen omeganın segmentini değil sınıfından bahsettim ben yani satış yapdığı kesim ve satışda amaçlanılan kesim hatırlarsan bir arada izmir 9 eylül üniversitesinde rektörlere omega makam aracı alındı diye kıyamet kopmuşdu sinan aygünün makam aracı eskiden omegaydı ingilterede bile pek çok millet vekili hayla omega kullanır makam aracı bizde de meclisde kesin vardır bakan yada millet vekilleri içinde makam aracı olarak kullanan..

burda konuşduğumuz segment değil ben segment diye bir şey yazmadım sınıfdan bahsettim omeganın tasarlanma ve konforu artı olarak satılması hedeflenen kesmi makam aracı olarakdır... orda bilhassa ondan yazdım elmalarla armutları ayırt etmek lazım diye

senin e segmentinde saydığın araçlar yönetici aracıdır omega yönetici aracı olarak tasarlanmamışdır en basitinden segmentten bahsediceksek omeganın arka oturma mesafesi kendi segmentinde çok çok az araçda var omeganın oturma mesafesi makam aracı klasmanındaki araçlara yakındır bu bile aracın tasarlanma üretim amacını gösterir...

ve en basitinden şimdi fiyatları çok ucuzladı ama ilk çıkdığında her kez makam aracı olarak aldı ben ilk çıkdığında normal bir vatandaşın altında o aracı hiç görmedim her kez makam aracı olarak aldı bu bile aracın doğru kesme satış yapdığını gösterir...

Geri