- Konuyu Başlatan
Öncelikle geçmiş olsun konunun bu başlık altında olmasını uygun gördüm umarım sizin içinde sakıncası yoktur. Saygılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır,
Selam Denizli li opel kullanıcıları, bu bir uyarıdır !
Aracımdaki şarj dinamosu arızası için gittiğim YÜCE OTOMOTİV (otomat karşısında) şarj sorunumu 120 liraya hallettiler ama bu defa da şarj dinamosu rahatsız edici bir ses yapmaya başladı. Tekrar gittim "tamir ettiğiniz yerden ses geliyor" diye, bu başka bir sorun diyerek 100 lira daha alarak tekrar şarj dinamomu tamir ettiler. Ertesi gün tekrar ses yapmaya başladı şarj dinamosu, ve yine gittim aynı yere, bu defada dediler ki "gergi ayağı değişmesi gerekiyor".
"E o zaman dedim benim şarj dinamoma ettiğim masraflar boşaymış" dedim.
Tabi ki kabul etmediler, ve gergi ayağı değişimi masrafını (150 lira) da bana yüklediler.
Belki gergi ayağı değişince gene geçmeyecek ses, bu defada başka bir şeyi değiştirip gene mi benden para alır bu adamlar dedim ve VERDİĞİM PARALARI VE HAKKIMI HELAL ETMEDİĞİMİ SÖYLEYEREKTEN uzaklaştım onlardan.
YÜCE OTOMOTİV (otomat karşısı)
Sakın yanılıp şaşırıpta gitmeyin buraya, adamların hiç birşeyden anladıkları yok ve resmen soyguncular. Ben yandım siz yanmayın.
İstanbulda avrupa yakasındaki bir servis telefonda ortalama bakım fiyatının %20 indirimli olarak 640 TL olacağını belirtti, aslında fiyat servislere göre normal sayılabilir neyse diyerek kabul ettim. Bakımda ön balataların bitmiş olduğu söylendi. sonra ne kadar olacak dedim ortalama 700 küsür olur dediler. 750 kadar olsa ona da razı gelecektim
ancak faturanın %20 indirimli halinde bile 880 TL tutmasından sonra servislere pek güvenim kalmadı. Zaten bundan sonrada servise zor uğrarım. Müşteriyi yolunacak tavuk olarak gören bu anlayışı kınıyorum.
fatura aşağıdaki gibi kesildi. aracını bakıma götürmeyi düşünenler şok yaşamasın diye yazıyorum:
1,3,5, yıl ve sonrası kontrol:150 TL
ATK hizmet bedeli:3.9 TL
Ön diskli fren balatalarının değişimi : 68 TL
sarf malzeme: 9.9 TL
polen fitlresi: 47,71 TL
ön fren balataları: 227,24 TL
hava filtresi: 60,62 TL
yakıt filtresi 125, 44 TL
yağ filtresi:60.97 TL
motor yağı 5w30 : 120 TL
cam suyu: 4,25 TL
Balata spreyi: 7,68 TL