ebc green falan taktılar heralde balataları bu ne ya maşşallah...trw balatalar 55 lira sağda solda ortalama... gmden ne kadar farkı olabilirki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi burada bir firma ismi geçiyor burada bu firma adına değilde direk firma adını vermeniz yerinde olur çünkü başka alakasız kişilerin zarar görmesine engel olmak gerek.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Yapılması gereken ne ise yapalım, yeterki birbirimizi böyle iş bilmeyen soygunculardan koruyalım. Umarım bir iki denizlili dostum okumustur bu yazımıda faydalı olabilmişimdir.
Direk firma adını belirtmiştim zaten ama tam anlayamadım ne demek istediğinizi?
Firma ismi vermişsiniz ama karşısında filan deyince başka bir firma var gibi algıladım şahsen...
Bu işlemi genel merkeze iletin bence. Servis turbo değişiminde mecburen yağ ve yağ filtresini de değişecekti ve kendi araç hatasından dolayı yağın ve filtrenin de ücretsiz değişmesi lazımken o yağ ve filtrenin ücretini de size yıkmanın yolunu aramışlar. Turbo mil yatakları yağın basıncıyla yahutHerkeze iyi akşamlar.
Bende aracımı yetkili servise götürdüm turboda yağ kaçağı vardı garantiden değişmesi lazım dediler sipariş vereceğim dediler bende tamam dedim. Sonra aradan bir kaç gün geçtikten sonra ben merakımdan aradım acaba turbonun siparisi verildilermi diye servis danışmanı bana ne dese beğenirsiniz turbo siparişini vermedik bende sizi aricaktim ikinci yıl bakımınız yaklaşmış bakımın yapılmasını kabul ediyorsanız turbo siparişini verelim dedi. Yani ben aramasam ne zaman aricaklardı kim bilir. Neyse bende sordum 2.yıl bakım fiyatı ne kadar diye danışman bana beyefendi 680 dedi. Yani bakım km gelmemiş zaman olarak gelmemiş kardeşim sen niye bana 2.yıl bakimini mecbur tutuyosuz dedim bana beyefendi prosedür böyle dedi. Yani şunu anladım adamların eline düştün mü öpmeden bırakmıyorlar. Birde ya arkadaş altı üstü corsa ya 680 bakım mı olurmuş. Kısacası turbo yüzünden pazarlık sonucu 620 paşa paşa ödedim. Aracımın garantisi bitti benim için de yetkili servis bitti.
Opel bir tutkudur...