>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
helal.eline sağlık.ah bi direksiyon kumandam olsaydı.direksiyonu değiştirsem olurmu acep:)

Merhaba foruma katkılarınızı, msjlarınızı takip ediyorum
Teşekkürler harika bi çalışma ve sonucu alınmış.
Paranız olsa da kolay kolay heryerde bulamayacağımız bir aparat.
ihtiyacı olanlar kesinlikle değerlendirmeli. Daha sonra isteseler de bulamayabilirler.
En güzel yanı da aracta hiç kablo kesme sökme vs bir işlem yapılmaması. Direkt pioneer teybin soketinin üzerine takılması. istediğin zaman sök orjinal teybi tak aparat sende kalsın süper Bende uygun model bakıyorum.

Ne zaman sahip olacağız ?

Cengiz kardeşim merhabalar tekrar şimdi hemen herşey net olarak anlaşıldı sanıyorum ben sadece şunu merak ettim daha önce sormuştum ama sen yanlış anladın sanırım birçok şeyi heyecanla bir arada soruyoruz sende soru yağmuruna tutuluyorsun öncelikli olarak senin yaptığın bu versiyonda yani sadece direksiyondan kumanda özelliğini aktif ediyorsun aracın lcd ekranında parça bilgilerini görmüyoruz ok onu anladım zaten gerekde yok ihtiyaçda yok pioneer teyplerin kocaman lcd si ne güne duruyor ama ben şundan korkuyorum aracın lcd ekranı kendi orjinal teybini hat üzerinde bulamayınca aptallaşmıyormu ne biliyim tuhaf karakterler geliyormu mesela ? sadece derece ve tarih saat göstergesinin sabit olarak çalışması benim için kafi durum inşallah böyledir.birde isteyenler arasına parça siparişi verebilmen için kendi ismimide yazdırmıştım acaba ne zaman temin edebilirsin ödemeyi önce mi yoksa sonra mı yapmalıyız bizler senin bu özverili çalışmana ne zaman sahip olabiliriz ?
Teşekkürler...

Pioneer teybi açtığınızda Remote Control ucundan giden voltaj ekranı Teyp fonksiyonuna geçiriyor. Fakat Sokette ekran bilgisini taşıyan uçlar boş kaldığı için ekran da boş kalıyor. Ekranda herhangi bir sapıtma abuk karekter çıkma olayı olmaz.
Dilerseniz Araca giden remote Cont Voltajını iptal edebilirsiniz.
Bu durumda teybi açsanız da ekranda Tarih bilğisi kalır.
Yalnız bu durumda Direksiyon tuşlarındaki LED lerinizde aynı çıkıştan güç aldığı için tuşlarınızdaki led ler yanmaz.

Sipariş için parça alınacak, montaj yazılım vs olacak, alacak olanların güvence için ödeme yapması gerekiyo. Sonradan vazgeçtim derse malzemeler elimde kalmasın.
İlk isteyen arkadaşlara kumandaları gönderildi.

kargoln3.jpg

cengiz abi ellerine sağlık. aparatı taktım süper oldu.. problemsiz çalışıyo şu an... ellerine sağlık. çok çok tşk ederim...

cengiz abi kumanda butonlarının aydınlatma sorununu hallettim sonunda... tarih gidince aydınlatma yanıyodu. bende soketin arkasından yol bilgisayarına giden ucu ayırdım. şimdi hem yol bilgisayarında tarih çıkıyo. hemde kumanda butonlarının aydınlatması yanıyo...

Sana dediğim uçtan verdin deilmi.
Ekranla direksiyona nerde ayrılıyomuş mustafa soketin ardında mı ayrılıyor hemen.
resim koysaydın buraya yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurdu

Son düzenleme:
BU aparat için sıradayım

Konuda defalarca arkada W/R varsa uygun demiştik zaten
bahsettiğin modelde Evet Arkada W/R İN var. Uygun.
deh4000ub_main_gallery.jpg

deh4000ub_rear_gallery.gif

Bu aparat süper bir çözüm. tebrik ediyorum.

Bu model cihazda W/R var ve sorunsuz çalışıyor diye tüm paramı bu alete yatırdım. Bugün montajını yaptırdım.

Bir tek kumanda için bu aparatı almak kaldı. Bunun için özel mesaj attım. Cevap bekliyorum.

Saygılarımla,

Tebrikler

Çok güzel bir çalışma olmuş açık arttırma sitelerinde ürünü satsan daha güzel olurdu diye düşündüm açıkçası araştırdım birazda herhangi bir satış bulamadım ödeme şekli ve sizinle iletişim kurabileceğim telefon ve msn verirseniz sevinirim.

Sana dediğim uçtan verdin deilmi.
Ekranla direksiyona nerde ayrılıyomuş mustafa soketin ardında mı ayrılıyor hemen.
resim koysaydın buraya yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurdu
derslerin younluğundan dolayı nete pek giremiyorum abi mesajını yeni gördüm. aracın kendi teyb soketinin arkasından beyaz-kırmızı (umarım yanlış hatırlamıyorumdur) kabloyu ayırdım sdc. şimdi hem ekranda tarih görünüyo hemde kumanda aydınlatması yanıyo...

Geri