>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Video daki teyp benim değil Oguz arkadaşımız ankara dan gönderdi
Onda SDA ve SCL çıkışları yoktu o Bizde kumanda ile ugraştğmız için ekranla ugraşmadık. O ekranda istenirse ekran gitmeden tarih ekranı kalabilir.
ben teyp işi yapmyorum o yüzden model model bilmyorum hangisinde SDA ve SCL çıkışı var bilmiyorum.

Eger teybi bulursanız ekranı baglamak için aparata ihtiyacınız yok.
Araçta üst üste 3 sıra soket var. pioneer teyp soketiniz 2 sıradan oluşuyor.
ekran baglantıları en üst sokette ve boşta kalıyor. teybinizin arkasındaki SDA ve SCL çıkışını aracın soketindeki uygun yerlere takarsanız ekranınız da çalışır.

arkadaslar benım teybım pıoneer 6950 cok kulanıslı ve guzel bır teyb ama maalesef dırek ıpod cıkıslı w/r cıkısı yok bu nedenle bu tesısat olmuyor cok ıstememe ragmen olmuyor cengızden ozur dıledım ben olur sanmıstım ama olmuyor

slm arkadaşım bu kumandayı kenwood kdc-w4537ugy icin olanını da yapabilirmisin .
emegine salık yaptıgın şey bi harika

Cengiz Bey benim teyipin markası Pioneer DEH-P55BT sizdeki convertor ün bu teyiple uyumu varmıdır bilgi verirseniz sevinirim...

slm arkadaşım bu kumandayı kenwood kdc-w4537ugy icin olanını da yapabilirmisin .
emegine salık yaptıgın şey bi harika

Evet yapılır ama elimde kenwood teyp yok teybin elimde olması gerek ilk giriş değerlerini tespit etmek için.

Cengiz Bey benim teyipin markası Pioneer DEH-P55BT sizdeki convertor ün bu teyiple uyumu varmıdır bilgi verirseniz sevinirim...

Uyumlu gibi gözüküyo ama emin olmak için klavuzuna yada arkasına bakmak lazım köşedeki jak ta W/R yazıyosa uyumludur.

vimg.php

vimg.php

Son düzenleme:
[Uyumlu gibi gözüküyo ama emin olmak için klavuzuna yada arkasına bakmak lazım köşedeki jak ta W/R yazıyosa uyumludur.

vimg.php

vimg.php
[/quote]
Cengiz bey W/R girişi için resime göre sağ alt köşedeki siyah jac girişinden bahsediyorsunuz sanırım doğrumu .Ben bakıp sizi bilgilendireyim.İlginize teşekkür ederim.

cengiz öncelikle ellerine sağlık
benim sormak istediğim bu devre tüm pioneer teplere ugun mu yoksa sadece bir yada bir kaç model için mi geçerli.en azından uygun modelleri yazarsan ona göre teyp bakma şansımız olur.bu özverili ve maddi karşılık beklemeden yapmış olduğun çalışmalarının devamını diliyoruz.saygılar

cengiz öncelikle ellerine sağlık
benim sormak istediğim bu devre tüm pioneer teplere ugun mu yoksa sadece bir yada bir kaç model için mi geçerli.en azından uygun modelleri yazarsan ona göre teyp bakma şansımız olur.bu özverili ve maddi karşılık beklemeden yapmış olduğun çalışmalarının devamını diliyoruz.saygılar
W/R jack girişi olan tüm modeller ile uyumlu...

abi emeğine sağlık gerçekten çok hoş olmuş sanırım şakirpaşa tarafında mı çektin videoyu:D ayrıca ((bi opel alırsam)) yanınızdayım bilginiz olsun:D tekrar emeğinize sağlık harbiden baya uğraşmışsınız.

Geri