>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cengiz abi poineer 4000ub ye uygulanabilirmi. arkadaşımda astra cd var poiner 4000ub almış olursa alırım diyor

cengiz abi poineer 4000ub ye uygulanabilirmi. arkadaşımda astra cd var poiner 4000ub almış olursa alırım diyor

Konuda defalarca arkada W/R varsa uygun demiştik zaten
bahsettiğin modelde Evet Arkada W/R İN var. Uygun.
deh4000ub_main_gallery.jpg

deh4000ub_rear_gallery.gif

abi kusura bakma ben sadece arkadaş adına sordum. W/R girişi konusunda bilgimvar ama arkadaş cd çaları yerinne taktırmış sökmek istemedim. peki bu cd çalara cihazı yapmak için sana göndermek gerekiyormu giriş değerleri vs. için.

abi kusura bakma ben sadece arkadaş adına sordum. W/R girişi konusunda bilgimvar ama arkadaş cd çaları yerinne taktırmış sökmek istemedim. peki bu cd çalara cihazı yapmak için sana göndermek gerekiyormu giriş değerleri vs. için.

Hayır sadece cihazı beri çekip soketinin üzerine 3 tane kablo takıp W/R girişine jakı takıp geri oturtacaksınız. Okadar.

abi birde bende sony mex dt-1000 var buna uygulayabilirmiyiz. aslında daha önce yazmıştım orj. adaptörü almanya dan sipariş ettim ama çalışması konusunda tereddütüm var. çalışmazsa senden yardım isterim diye düşündüm. sony mex dt-1000 de 3.5 inç jak var joystic kumanda için.

abi birde bende sony mex dt-1000 var buna uygulayabilirmiyiz. aslında daha önce yazmıştım orj. adaptörü almanya dan sipariş ettim ama çalışması konusunda tereddütüm var. çalışmazsa senden yardım isterim diye düşündüm. sony mex dt-1000 de 3.5 inç jak var joystic kumanda için.

Evet uygulanır kumanda edilir. Sadece sony değil kenvod alpin vs marka önemli değil yeterki jostic girişi olsun. sadece sony'in değerlerini ölçüp ona göre çıkışları ayarlamak gerek.

tamamdır. benim cd çaların durumu da belli olsun sana mesaj atarım sipariş için

lampard AUX çıkışı aynı zamanda İPOD da bağlıyabılıyorsun..Kulaklık Çıkışı deıl yanı o,ßoşuna deneme:)ßence bağlanmaz...

Tebrikler. ellerinize sağlık. Bende car 500'ün mp3 çalacak hale gelmesini bekliyorum..:)

Geri