Opel vectra 2.0 cd 1997 model & opel omega 2.5 v6 1998 model

Otomatik manuelden yavaş mı?
tabii kide yavaş değil ama genel kanı budurya ondan dedim yoksa opelin otomatik şanzımanları yüksek kapasiteli işlemci tarafından kontrol ediliyor üstteki sport tuşuna geçildiğinde şanzıman devir gaza basış gibi dinamikleri işliyor ve en hızlı biçimde vitesleri değiştiriyor bu nedenle opelin otomatiklerine hayranım yoksa yalnış anlaşılmasın

otomatik hızlanma konusunda biraz daha ağır kalıyor tabi. benim arabamın aynısının düzünüde kullandım arada fark var.0-100 kesinlikle farklı ama otomatiğin keyfi bambaşka.düz vites adamı kanser ediyo ya özellikle trafikte

istanbul'da otom. vites şart ama ankara'da gereksiz.

hele şu köprüler kavşaklar bi bitsin dikmenden boşa bi salıcaksın batıkentten 5. vites çıkıcaksn...:)

valla bana göre hep gerekli otomatik vites.artık düz vitesten nefret eder oldum.debriyaj ayağımı ağrıtıyo bir süre sonra dur kalklarda falan.otomatik yok öyle bişey gaza bas git frene bas dur çok rahat ediyorum valla.varsın 2 litre fazla yaksın otomatik olsun

otomatik hızlanma konusunda biraz daha ağır kalıyor tabi. benim arabamın aynısının düzünüde kullandım arada fark var.0-100 kesinlikle farklı ama otomatiğin keyfi bambaşka.düz vites adamı kanser ediyo ya özellikle trafikte
sandığın gibi değil burak abi.. manuel daha 1. viteste arkada kalıyo.. denenmiştir:D

Araç temizse hiç kaçırma bence , ayrıca otomotikte spor kullanım gerçekten çok zevkli.

Geri