Opel Vectra 2.0 GLS Aracım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rektör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GLS boşu CD dolunun altı. Hayırdır vectra antipatin geçti almayamı karar verdin. Ahmet :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok be olum antipati'ye devam. Kasanın duruşuna tipine asla lafım yok zaten, ama sadece bu aracın problemlerinden eziyet çeken çok kişi tanıyorum. Olum adamın teki söve söve biniyor bu arabaya hergün bizim burda. Satışa çıkarmıştı noldu bilmiyorum :D
Düşüncem şu; Fazla bilgi göz çıkarmaz! :D

CD 2.0 motorda olabilecek en dolu modeldir(full irmscherle donanmış GT modeli saymazsak tabi), sadece 2.5 V6 CDX de standart olan donanımların hepsi opsiyonel olarak mevcut. 4 Hava yastığı, abs, anti patinaj yani temel donanımlar birebir aynı.
Mesela burada 260bin kmde, sunroof , deri koltuk, koltuk ısıtması yani birebir CDX özelliklerinde bir CD yi 18bin e sattılar, dolu CD bulmak da mümkün.
Ben şunu anladım ki elektrik tesisatını sıfırlayıp, emme manifoldu ve silindir kapağını kusursuz hale getirdiğinizde bir Vectra B yi ömürlük kullanırsınız. Yeter ki LPG sistemi adam gibi montajlanmış olsun, aksi taktirde zaten nazlı olan elektrik sisteminin de anası belleniyor, ne mutlu ki ottan çöpten arızalar dışında bişey yaşamadan kullandım arabayı. Ailemin kullanması için Vectra C ve üzeri araba şart ama kendim için bir araba toplayacak olsam, kaportası leş, motoru bitik bir 2.0 CD almayı düşünürüm, neticede a dan z ye biliyorum arabayı. En uzak ihtimal ile de Omega 2.5 Alır sadece pistonları büyüterek 3.0 MV6 ya çevirip binerim :) Tanıtık birşeylerle yaşamak bana daha çok keyif veriyor, fazla macerayı kaldıracak yürek yok sende deseniz ona bile kabul :D

..ama sadece bu aracın problemlerinden eziyet çeken çok kişi tanıyorum. Olum adamın teki söve söve biniyor bu arabaya hergün bizim burda...

Ben de bunu anlamıyorum, 1997'den beri sahibiyiz, 2002'den beri kullanırım 97 modelini satıp Ethem başkandan 2000 modelini aldım, ama iki tane sensör problemi dışında problem yaşamadım. Bence bizim millet arabasına bakmayı öğrensin önce, sonra sövsün ;)

Son düzenleme:
Şuanki aracim GLS ilk aldigimda ufak tefek her masrafi olur kusursuz valla 2010 modelli arabalara tas cikartiyor sol seriyi kapasa yeterr

Ya kusura bakmayında bizim milletimiz böyle...
17-18'lik arabayı 14'e aldım diye hava atar, sonra masraflarından anası ağlar...
Ne yazıkki piyasadaki Vectra B'lerin %80'i hatta daha fazlası bakımsız ve döküntü durumda...
Kayseri'de gördüğüm tablo bu. İnanın Opel servislerinde Vectra B'den geçilmiyor. Geçen gün yağ değişimi için ustama gittim, 6 tane Vectra B vardı. Usta bunlar niçin burda problemleri ne dedim, 3 tanesi şanzuman problemi 1i motor 1i elektrik falan diye saymaya başladı... Bitanesi de rutin bakıma gelse içim yanmayacak...

yorumlar için sağolun :). aracı alalı 1 ay olacak :) stop etme sorunu vardı onuda sekonder hava hortumu yerinden çıkmıştı ondanmış şimdi hiç bir sorun yok allaha şükür, temiz ve düzenli bakımda gerçekten ömürlük araç

arabaya bakarsan gereklı ıtınayı gosterırsen 3lıralık malzeme degılde 5 lıralık malzeme olsun orjınal olsun dersen her araba 5 sene sıkıntısız goturur senı ama bızım zıhnıyetler farklı ucuz buldun yapıs al sonra 3 ay sonra bozulsun arabaya suc at olcak işmi önce hatayı kendınde arıycaksın sonra arabaya suc bulcaksın

Milletin ağzına yuva yapmış bu vectralar :) atan atana atana biniyorsan bir araca masrafına katlanacan masrafsız istiyosan binmiyecen her araba masraf açar masrafsız araba olmaz kendi görüşüm Ne deselerde İnadına Vectra

Geri