Opel Vectra 2005 Comfort

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rapline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rapline

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
S.a arkadaşlar.Opel Vectra 2005 Comfort almayı düşünüyorum.26 milyar fiyatı var.142.000 km de araç.4 lastiğini değişmiş triger kayışı ve tüm ağır bakımları yapılmış yağı yeni değiştirilmiş.Benim sizlere sorum
Bu özelliklere göre fiyat nasıl.
Opel vectra 2005 comfort hakkında biraz bilgi verirmisiniz?

Teşekkürler

bendede 2005 comfort var. 24 bine almıştım geçen sene eylülde. ancak triger akü baskı balata 4 lastik derken aşağı yukarı 25500 gibi bir rakama geldi. benimkide 138870 km'de. arabadan memnunum. yol tutuşu gidişi duruşu ile baktıkça bakası geliyor insanın :) birde 2005 vectraların içi kadran teyp falan makyajlı kasa ile aynı. 2004 ile çok fark var içten. 2005 olmasına dikkat edin bence 2004lerin içi çok farklı geldi bana :) aracı alırken çok dikkat edin. kuzenim 2 hfta önce eniştelerine 25500 almışlar bir tane vectra elegance 2004 banada telefondan çok temiz falan diye konuştular ama araç 4 gün önce komple motor yedi. sinek ilacı gibi motordan duman attı siboplar pistonlar falan komple yapıldı. 2000 tl masraf edildi. alırken çok iyi inceleyin. km oynanmış vectra çok piyasada.
bunların haricinde korkmadan uzun yıllar binebileceğiniz bir araçtır kendileri...

Teşekkürler Fatih yorumun için.Alıcağımız kişi tanıdığımız.Arabada kusur cıkarsa arkasına bağlayıp gezdiririm adamı :D Birde şu yönden kafam karışık.2005 model comfort alıcağıma,düşük model hemen hemen aynı paraya denk gelen elegance alsam daha iyi olmazmı? Biliyosun araba özellikleri bakımından elegance dolu dolu :)

süper bir araba bende bu sene aldım aynı fiyata yanlız bilgisayarlı çekap yaptır öyle al.

arkadaşlar birde birşey soracağım. 2004'lerde falan km göstergesinin orda kontağı açınca airbag'in geri oturmayın simgesi yanıyor benimkinde yanmıyor 2005'lerde yok mu acaba ?

motoru şansumanı temziz 2003 -2004 elegance bulursan tadından yenmez... bende 2003 2.2 dti elegance var...bu araçtaki donanım çoğu 2012 araçlarda yok...

Geri