Opel'i tercih etmemize neden olan vectra c dir diyim siz düşünün. (a ve b leri hiç sevmedim.)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki arkadaşlar VECTRA C`ninde Süspansiyonlarıda Normal bir opel klasiği gibi sertmidir.Kasislere girdiğimizde çok ses geliyormu?Onun dışında 2007-2008-2009 modellerde biraz iyileştirmeler olmuş sanırım beygir gücü:105 den, 115 bg olmuş birde twinport özelliği var sanırım doğrumudur?Bişey daha sizler d segmenti başka hangi araçları önerirsiniz?ama 35000 tl yi geçmemek şartıyla(Ne yalan söyleyeyim İnsignia ya içim eriyorr ama 45000 tl den aşagı yok ve ayrıca 4 adet lastik fiyatı 2500 tl ) çok tuzlu ne olurdu 18 cant olmasaydılar
Çok sağol ibrahim bey 1.9 tdı düşünmüyorum.Benim arabamla sıkıntım yok 83000 de hatasız sadece model yükseltmek için soruyorum.Vectra Cdx i almadan önce senin kasanın 1.6 exlusive Full modelini düşünmüştüm ama almadım.böyle 2007-2008 model bişey düşünüyorumki ikinci bidefa araç değişmeyeyim biliyorsunuz araç değişmek azda olsa bi zarardır.vectra c doğru seçim sanırım.
elegance'daki donanım hiçbir passatta yoktur zaten.
yol tutuşunda vectra passattan daha üstün. bunu herkesten duyarsınız.
2005 comfort var bizde virajlarda onun kadar güven veren bir mondeo vardır herhalde. bastıkca yapışır.
1.6 motor bildiğiniz 1.6 motor. yani verebileceğinin en iyisini veriyor diyebiliriz. mesela opel arabalarının genelde 1 ve 2. vitesi çok iyi değildir ama kasa ağır olduğundan 1 ve 2.vites vectra c'de çok güzeldir. hızlanması biraz yavaştır ama acayip konforludur. amortisörleri serttir ama çok güzel süzülür yana yatmaz viraja gözünüz kapalı girersiniz.
b kasadan sonra opel size çağ atlamış gibi gelecektir...