ben passatin onden kaydiğinida biliyorum. donanim olarak dusuk oldugunuda higline var higline var . donanimda bir standart yok. sis fari olmayan higline passat var
hıglıne var hıglıne var değil siz hiçbir passatta yok demissiniz....bizim milletimiz tutturmuş hıglıne 1 hıglıne 2 diye alışmadıkları birşey var bu 1-2 diye birşey yok...aksini söleyeyim adamda confortline var hiçbir hıglınede olmayan özellik var...adam almış eklemiş donanım olarak...hıglınelerde bi xenon far var sebebinin biri bu alta koymamalarının...ve sisler farların içinde diye biliyorum... süperb lerdede aynı sistem mevcuttur...ama yurt dışında birkaç passattada denk geldim altta sis farı olanınına sonradan mı yapma orjinal mi o kadarını bilemem
eğer vaktiniz olursa donanımlarınlarına netten bakın passatın nerde artısı olduğunu görürsünüz...
vectra c ler önden kayma eğilimli passat arkadan bunun sebebide passatın motor agırlığı önde agırlık merkezi önde.vectranın ise agırlık merkezi tam olarak ortada zaten yol tutuş anlamında vectranın daha iyi olduğunu demiştim...ama normal kullanıcının bunu anlaması çok zor...ancak bizim arada sırada boş yerlerde trafiğe kapalı alnalarda limitlerde kullandığında anlar...
kısaca yol tutuş iç mekan kalitesi bunlara katılıyorum...aksi birşey demedim...ama donanım olarak eğer müsait zamanın olursa bulabilirsen ikisini kıyasla donanım farklarına bak...ben ikisini de kullandım zamanla ve çoğu tanıdığımda iki araçta oldu...ve şu sıralar aracımı satmayı düşündüğüm için takas yapacagı maraç arıyorum vectraların yüksek motor seceneği ile passat b6 2.0 tdı lara bakıyorum 3-4 aydır...
Son düzenleme: