opel vectra nın konforu?

ozgurkale

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende yeni kasa opel vectra var sizce bir opelle aynı sınıftaki başka bir aracın konforu nasıl?ben bunu merak ediyorum bende daha önceden astra vardı süspansiyon sistemi çok sertti vede kasa hafif olduğundan virajlara süratli giremiydum tabiyki vectra daha iyi bu konularda ama bir passat toyota renualt vs.. gibi araçların bu durumları nasıl bu konuda fikrinizi almak istedim herkese hayırlı forumlar.

Astra G miydi araç eğer astra G ise ne biliyim yanlışın var gibi ben benim araba ile tabiri caizse hayvan gibi giriyorum virajlara

bende 99 astra cd vardı bende virajlara sizin dediğiniz gibi giriyodum ama vectra yı alınca çok yanıldığımı anladım:)

Astra G miydi araç eğer astra G ise ne biliyim yanlışın var gibi ben benim araba ile tabiri caizse hayvan gibi giriyorum virajlara
:kop:
Maşallah bana mısın demiyo ...

bende new astra var.virajlara animal gibi giriyorum...güzel...tabi 150 ile girersen animal lık olmaz mal lık olur...:) denemeyiniz....:(

Bence vectra diğerlerine göre gayet konforlu bir araç

benim 97 2.5 CDX ten sonra astra çok rahat geldi. cosmo olmasının farkı varmı bilmem ama virajlarda çok rahat. gerçi benim özelliğim herkes viraja girerken frene basar ben gaza basarım. benden hızlı araçları virajlı yollarda geçerim. virajlı yol hastasıyımda denebilir.
yeni vectrayı denemedim ama astra gayet iyi. akıllı anahtar olayı süper.:good: :alkis: :hıh:

walla kardeşlerim. vectrayı aylarca kullandım. bi o kadar aylarcada astrayı kullandım şimdi ise corsa sahibiyim. vectra ve astra 2000 modeldi. gerçi hala duruyo. sık olmasada zaman zaman vectrayı yine kullanıyorum ve size şöyle söyleyim aynı viraja aynı hızlarla 3 arabaylada girdim.
Vectra bana mısın demedi. dönüyo gidiyo. hatta daha bile hızlı girsem banamısın demiyo.
Astrada güzel dönüyor fakat direksiyona daha iyi hakim olabilmek lazım. yoksa biraz daha hızlı olunca veya daha dikkatsiz olunca çok hafif kayıyor.
Corsa Allah'a emanet. normalde o virajı ben hep 80kmh de denemiştim. corsa ile 60dan fazlası zarar. anında arkayı savuruyor. daha sorna yalpalama başlıyo zaten. :) ama corsayıda öğrenirsen virajda hafif gaza basarak arkayı yapıştırırsan yere arkadan kaymıyor. ama zorlarsanda 4 teker yan yan gidiyosun :) benden bu kadar bu arada corsa 2007 model. essentia olduğu içinde olabilir.

Geri