Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anca böyle olur kaynak mi yaptirdin yoksa vidali mi.. sormamin sebebi eger vidali bir tutturma uyguladiysan cikarman da kolay olur . eksoz ucunu tampondan cok cikik tutmamaya calis ve mümkün oldugu kadar tampona yakin yap bence daha hos olur. yuvarlak degilde oval ciftli bir uc uygulasaydin daha cok yakisir di diye düsünüyorum..

Son düzenleme:
Emrah abi haklı egzos ucu daha geniş olan modellerin zafiraya daha çok yakışacağını düşünüyorum bizim parçacı getirecekti fakat halen beklemedeyiz eğer bende yaptırırsam fotoları eklerim...Bu arada bugün kara incimin tüm koltuklarını ve taban halısını komple sildim biraz zor oldu ama güzel oldu yarın da tavanı silmeyi düşünüyorum bu şekilde olunca arabaya daha bir içim ısınıyor ve inmek istemiyorum açıkcası...görüşmek üzere...

Alper bugün bende benim zafi yi yikadim iki saatimi aldi ama pril pril oldu. önce güzel bir tazzik li su sikip sonradan da sicak su dolu kovaya parlaticili sampuan .. harika oldu baktik ca bakasim, gezdik ce gezesim geliyor . araba temiz olunca ..

kaynak yaptırmıştım.araç muayeneside yaklaştığından mecbur söktüreceğim.Yerine eğer çok hoşuma giden birşey bulursam takarım,yoksa orjinale döncem.

bu arada dış yıkama için ne malzemeler kullanıyorsunuz???cila vs.

be suan cila olarak opelin önerdigi sprey cila kullaniyorum sebebi ise normal cila benim renkte hafif hareler birakti bir türlü o hareleri gideremedim opele gittim ne yapim dedim kaporta kismindaki eleman araban yeni sik sik cila cekme bak sana birsey verim onla yap dedi normal büyüklükte sprey 600-yada700 ml lik temiz arabanin üstüne parca parca sikip hemen ardindan temizliyorum hem boya cok canli görünüyor hem de cabuk oluyor bir saat icinde bitiyor islem 18 euroya aldim ama yaklasik 7,kez yapabiliyorum.

Son düzenleme:
bende çoğu zaman şampuan ile yıkıyorum ve ayda bir gaz yağı silme işlemi uyguluyorum bu arada havalar burada güzel gidiyor olmazsa pasta cila işlemi yaparım bakalım durum böyle görüşmek üzere...

baya muhabbet koyulasmis buralarda.su an ppc den yazdigim icin turkce karekterler yok. neden ppc? belimdeki bir problem sebebiyle iki gundur yatiyorum. sirtimin yatmaktan nasil agridigini anlatamam. saglik hersey arkadaslar.

bende çoğu zaman şampuan ile yıkıyorum ve ayda bir gaz yağı silme işlemi uyguluyorum bu arada havalar burada güzel gidiyor olmazsa pasta cila işlemi yaparım bakalım durum böyle görüşmek üzere...
Alper cilali sampuanlar var ondan kullan daha iyi olur ..temizligin disinda parlaklik ta veri ..

baya muhabbet koyulasmis buralarda.su an ppc den yazdigim icin turkce karekterler yok. neden ppc? belimdeki bir problem sebebiyle iki gundur yatiyorum. sirtimin yatmaktan nasil agridigini anlatamam. saglik hersey arkadaslar.
gecmis olsun Senol acil sifalar diliyorum..

Abi Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun...

Geri