Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bugün sonax ın oto cilasını(500ml sprey) ve cilalı oto şampuanını(500ml) aldım.

şampuan 13,cila 17 TL...

en yakın zamanda uygulayacağım.

motor temizliği için ne önerirsiniz???

çok soru oldu ama opel serviste hangi yağı kullanıyor bilen varmı?

bizim buralardaki serviste delphi yanlış yazmadıysam bu yağı kullanıyorlar bazı servislerde ise varilden dolum yapılıyor yani açık yağ kullanılıyor bende en son kendim değişim yaptım eski yağı boşalttıktan sonra motor temizliyici bir yağ kullandık motor içindeki tüm kalan eski yağ ve ufak pislikler tamamen motordan atıldı denemenizde fayda var filtre olarakta fil markaydı sanırım yardımcı olduysam ne ala...

baya muhabbet koyulasmis buralarda.su an ppc den yazdigim icin turkce karekterler yok. neden ppc? belimdeki bir problem sebebiyle iki gundur yatiyorum. sirtimin yatmaktan nasil agridigini anlatamam. saglik hersey arkadaslar.

geçmiş olsun aynı sorun bende de var dikkat etmeyince olduğum yerde kilitlenip kalıyorum ALLAH TEALA acil şifalar versin tekrar geçmiş olsun Şenol abi...

bende bugün sonax ın oto cilasını(500ml sprey) ve cilalı oto şampuanını(500ml) aldım.

şampuan 13,cila 17 TL...

en yakın zamanda uygulayacağım.

motor temizliği için ne önerirsiniz???
aslinda ben cok özel birsey yapmiyorum yanima hafif sampuanli sicak su ve yumsak bir bezle görünen her yeri temizliyorum biraz kuruduktan sonra motor parlatici sprey sikiyorum pril pril oluyor simdi sen abi spreyin markasi dersen bir arkadas oto kuaförde calisiyor onlarin kullandigi özel birsey benim icin bir siseye koyup getirmis ama Türkiyede de vardir motor parlaticisi temizlenmis motorun üstüne dikkatlice sikiyorsun okadar..

bu arada arkadaslar caniniz ne isterse sorun bildigimiz kadariyla hep beraber paylasiriz sunun surasin da kac kisi zafira ciyiz ki..

iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar. uzun bir aradan sonra 15 dak. once ayaga kalkabildim. 10 dak. kadar gezindim. ilk kalktigimda ayakta durmaya yeni baslamis bir bebek gibi zor denge sagliyordum. allah her hastaya sifa eglesin.
bu arada ic temizlik (on konsol, koltuk, plastik ve deri yuzeyler) icin turtelvax i oneririm. digerlerine gore biraz tuzlu olsada gayet basarili bir urun. ppc den yazmaya devam.

Amin Senol cugum insallah bir an evvel sagligina kavusursun... turtelvax galiba Türkiyede taninan basarili bir marka daha öncede duymustum ..alternatif olarak sonax ic temicleyici de var komple arac icini temizliyor opel servisin de satilacak araclara temizlik yaparlarken gördüm cok iyi oldugunu söylediler..

Aman iyi abi zamanla düzeleceksin inş.

meslekler nedir merak ettim, bi tanışalım...

ben öğrenciyim Üretim mühendisliği 1. sınıf. Aslen Kırşehirliyim

Ben demircelik firmasinda calisiyorum. 95 yilinda Almanyaya geldim Adanaliyim ama Osmaniye il olduktan sonra Osmaniyeli oldum bazi arkadaslarim Adanali bazilari Osmaniyeli diyor. gecinip gidiyoruz iste gurbet ellerde..

Geri