Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
su akilli sasi yi biraz acikla tam anlayamadim..

bizdeki cosmolarin almanya dakiler den biraz eksigi var. misal cam tavan ve esp yok ( 1.6 motorlar icin ) , cd70 navi yok ... vs. akilli sasi bildigim kadariyla 1.8 ve ustu motorlarda cosmo ve opc lerde var. aracimi 1.8 almayi cok dusunmustum ama vergiler ve 1.8 motorlarin parca sikintisi vazgecirmisti.

Son düzenleme:
ıds plus diye geçiyor galiba ama zafiranın kataloğunda akıllı şasi diye anlatıyordu.bulabilirsem tekrar bakayım

ids plus varmi sende.gaz pedali hassas lasmasi süspansiyonun ve direksiyonun sertlesmesi gibi..tamam o zaman ben de de var muthis bir sey.

buldum abi IDS - (interaktif sürüş sistemi) Zafiraların bütün modellerinde olan bi özellikmiş.

birde IDS plus var -(interaktif sürüş sistemi plus) buda OPC de varmış.(cosmo da opsiyonel)

bendeki ıds

sendeki ıds plus galiba.

ne farkı var merak ettim:).ayrıca bizimki enjoy.

tamam bendede var IDS plus benimki spor verziyon oldugundan opc de ki bütün özellikler var. ids seri ama ids plus spor kullanmayi sevenler icin bir özellik araci hizli virajlarda kesinlikle sovurmuyor gaz pedali cok hassaslasiyor dokundugun an firliyor ayni zamanda direksiyon ve süspansiyon sertlesiyor araci elektronik olarak spor modüle aliyor , bu islemini baslatmak icin spor dügmesine basiyosun
dörtlünün sagindaki ortadaki dügme sport..
..

Son düzenleme:
aracimi almanya dan almayi cok isterdim. suanki de guzel ama almanya dakilere gore kirpilmis versiyon. almadan once opel.de yi hatim ettim desem yeridir.

haklısın şenol abi ama Türkiyede henüz hazır değil böyle özelliklere yollar falan berbat...

buna şükür:)

Geri