Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyice bir iyileşeyim ilk işim Zafiyi güzelce bir temizlemek olacak. Çok kirlendi yakışıklı. Bu arada pcnin başına geçebiliyorum artık. Mak. 15 dak. ama sonra rahatsız ediyor belim. Bunada şükür bir iki güne tamamen iyileşmiş olurum inşallah.

insallah bekliyoruz iyi haberlerini, ama sende su cosmo nun resimlerini koysan artik..

misafir kabul ediyormusunuz :D

Tabiki buyrun.
En kısa zamanda güzel fotolar ekliyeceğim. Ama ilk önce bir temizleyeyim yakışıklıyı.
Bu arada iyi geceler sizlere. Benim dinlenme vaktim geldi. Gerçi bütün gün yatıyorum ama ilk günün ağrıları ( belim harici ) halen devam ediyor. Gerçi şu anda belimden çok diğer kaslarım ağırıyor. İlk gün çok zor geçmiştide. Hele o durudğum yerde belimin kasılması ve beraberinde tüm kaslarımın kasılması bitirmişti beni. iğneyi yedikte öyle rahatlayabildik. :-) Neyse tekrar iyi geceler.

Son düzenleme:
merakla bekliyoruz resimleri. bu arada bu zafira cosmo
zafiranın en donanımlı modeli mi oluyor acaba

görüsürüz cilgin yarismaci .sen ekle canavarlarin resimlerini ama önce kendi zafinin resimlerini ekle..
benim zafiranın resimleri önceki sayfalarda olması gerekiyor bu hafta tatilimde dış temizlikten sonra tekrar eklerim...

simdi degisti galiba sellection 110, edition, innovation110 modelleride var falanda var Türkiyedede varmi..

Son düzenleme:
yok abi şimdilik aynı Türkiyede.

-essentia(şimdiye kadar Türkiyede 1 tane gördüm)
-enjoy
-cosmo
(enjoy cosmo dan biraz daha fazla,belki aynıdır tahminimce)

Abi bizim arabalarda akıllı şasi var diyorlar bilgin varmı? bu esp falan dışında

Geri