Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emrah kardeşim nasılsın atlattınmı tatil sedromunu tatil dönüşü iş yapmak zor olur ama naparsın ekmek parası:)

bu arada birbirimizi iyi tanımak amacıyla kısa bir öz geçmiş yazarsak birbirimizi daha iyi tanımış olmazmıyız mesela şu an ne iş yaptığımız veya hedeflerimiz falan ve yeni bir konu açılır form da yanlız kalmaz benim fikrim

eyvallah, Ayhan abi gurbete alisilirmi ama ne yaparsin dedigin gibi ekmek parasi bizimde kaderimizde bu varmis..

bu arada birbirimizi iyi tanımak amacıyla kısa bir öz geçmiş yazarsak birbirimizi daha iyi tanımış olmazmıyız mesela şu an ne iş yaptığımız veya hedeflerimiz falan ve yeni bir konu açılır form da yanlız kalmaz benim fikrim

evet ilk baslangic benden olsun.
22.05.1973 yilinda Osmaniyede dogdum.
liseyi bitirdikten bir kac yil sonra evlenip 95 yilinda gurbetciler kervanina katildim.
95-99 tarihleri arasi burda (almanyada) insaat isciligi yaptim.2000 yilinda kiralik olarak girdigim demircelik fabrikasinda 8 ay sonra kadrolu olarak ise basladim.10 yila yakindir ayni firmada calisiyorum.
1. arabam:renault clio
2.kadet
3.vectra cdx
4.arabam onu hic unutamam.bmw.523.i neden sattigimi hala anlamis degilim.;)
5.nissan:micra.ertesi yil reno twingo kislik araba olarak kullandim.
golf 4 tdi iki ay kullandim bu arac benim zafi cdti ye gecmeme neden oldu .
bu arada 3-5 arac alip sattim.
2 kizim var ellerinizi öper.isten arta kalan zamanimi ailem ve zafimle geciriyorum.
sade ve elagant tuningi seviyorum. sükretmesini biliyorum ac gözlü degilim.
yapamayacagim cok uzak hayaller kurmam.
bir dahaki almak istedigim araba galiba bmw olur,M paket:530-535 dizel yada x5 dizel hayirlisi sabirla bekliyorum.
bu arada zafimden memnunum ama bmw nin tadini bence hicbir arac veremez.
en büyük hayalim Allah nasip ederse ölmez o yaslara gelirsek emeklilikten sonra vatanimda yasamak istiyorum.
.
sizlerle sanal alemdede olsa sohbet etmekten mutluyum.
kusura bakmayin biraz fazla oldu.

Son düzenleme:
Abi buluşup, sohbet etmek yeter. Çay, çorba bahane.
Bu aralar sadaka versem iyi olucak. Geçen hafta önüme bir çocuk atladı. Allahtan fazla hızlı olmadığım için ben çocuğa değil çocuk bana çarptı ama korkusu yetiyor. Dünde sabah kahvaltıyı acilde iğne ve dikiş ile yaptım. Sol baş parmağımı biraz derince kestim. Allah cümlemize sağlıklı, sıhhatli ve kazasız belasız günler nasip etsin.

Abi buluşup, sohbet etmek yeter. Çay, çorba bahane.
Bu aralar sadaka versem iyi olucak. Geçen hafta önüme bir çocuk atladı. Allahtan fazla hızlı olmadığım için ben çocuğa değil çocuk bana çarptı ama korkusu yetiyor. Dünde sabah kahvaltıyı acilde iğne ve dikiş ile yaptım. Sol baş parmağımı biraz derince kestim. Allah cümlemize sağlıklı, sıhhatli ve kazasız belasız günler nasip etsin.
Geçmiş olsun abi...
Allah Acil şifalar versin...

Bende tanıtayım kendimi çoğunluk biliyor ama

8 eylül 1988 Ankara doğumluyum,aslen Kırşehir Kamanlıyım

şu anda Ank Atılım Üniversitesi Üretim mühendisliği(makina müh.de diyebiliriz) 2.sınıf öğrencisiyim.

Gelecekte kısmet olurda girebilirsem Türk Havacılık ve Uzay sanayiinde çalışmayı düşünüyorum(tusaş yada TAİ diye duymuşsunuzdur)

bendende bu kadar...

geçmiş olsun Şenol abi dikkat etmek lazım daha dün gözümüzün önünde yol yapımı olduğu halde hızlı olan bir şoför malesef bir vatandaşımızın ölümüne neden oldu ne olur arkadaşlar biraz daha dikkat ve biraz daha az gaz pedalı özellikle şehiriçinde lütfen........

İyi dilekleriniz için Teşekkürler. Hız heryerde kötü sonuçlar getirebiliyor ama özellikle sokak aralarında çok dikkat etmek gerekiyor. Park etmiş araçların arasından bir anda bir çocuk çıkabileceği unutulmamalı.

Geri