slm zafiracilar bende astra var satarsam zafira düsünüyorum 1.9 120ps felan alirsam pisman olurmuyum opc line abiyle tanisiyoruz türkiyeye hic gittinmi abi arabayla uzun yolda nasil zafira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm zafiracilar bende astra var satarsam zafira düsünüyorum 1.9 120ps felan alirsam pisman olurmuyum opc line abiyle tanisiyoruz türkiyeye hic gittinmi abi arabayla uzun yolda nasil zafira
...29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...
Aziz Şehitlerimizin Ruhları ŞAD olsun_
abi yakit pek umrumda deyil cok km yapan biri deyilim arbam satlik internette eger giderse düsünecem ne aliyim diye aklimda audi a4 sedan yada kombi 2005 üstü az km yapmis zafirada olabilir ayni sekilde diyer düsüncemde ucuz bir araba alip biraz birikmisim var birazda kredi cekip ev alayim diyorum tr den bakalim nasip tr ye dönersek ilerde lazim olur diyegittim yolculuk güzeldi canavar gibi yakit ortalamasida 6,4 civariydi sakin ha 120 hp alma 150lik al pisman olmazsin..gel benimkini verim sana .. ben sakin kullanirim dersen yakit dahada düsüyor.tabiki ayni sey kisa mesafeli yollarda gecerli degil dogal olarak soguk havalarda kisa sürüsler yapiyorsan bir litre hesap et.
abi sendeki araba süper görünüyoda almanyadan buraya nasil olur bilmem birde kaca vercegini yazsaydin iyi olurdu )))) tabi birde benim arabayi satmam lazim belki bu aralar gider cift maas aliyo herkez canlanir piyasa belki