Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm zafiracilar bende astra var satarsam zafira düsünüyorum 1.9 120ps felan alirsam pisman olurmuyum opc line abiyle tanisiyoruz türkiyeye hic gittinmi abi arabayla uzun yolda nasil zafira

slm zafiracilar bende astra var satarsam zafira düsünüyorum 1.9 120ps felan alirsam pisman olurmuyum opc line abiyle tanisiyoruz türkiyeye hic gittinmi abi arabayla uzun yolda nasil zafira

gittim yolculuk güzeldi canavar gibi yakit ortalamasida 6,4 civariydi sakin ha 120 hp alma 150lik al pisman olmazsin..gel benimkini verim sana ..:D ben sakin kullanirim dersen yakit dahada düsüyor.tabiki ayni sey kisa mesafeli yollarda gecerli degil dogal olarak soguk havalarda kisa sürüsler yapiyorsan bir litre hesap et.

Son düzenleme:
Şenol abi senin ortalama yakıt tüketimi ne gösteriyor?

ben aracı aldığımızdan beri hiç sıfırlamadım,son 1 yıldır babam pek kullanmadı ve 8.2lt/100

km idi,ben kullandığımdan beri 7.7lt/100 km ye düştü :)

buda benim ş.içinde yaklaşık 7.2 litre ile kullandığımı gösteriyor :) yani 24 krş/km

gittim yolculuk güzeldi canavar gibi yakit ortalamasida 6,4 civariydi sakin ha 120 hp alma 150lik al pisman olmazsin..gel benimkini verim sana ..:D ben sakin kullanirim dersen yakit dahada düsüyor.tabiki ayni sey kisa mesafeli yollarda gecerli degil dogal olarak soguk havalarda kisa sürüsler yapiyorsan bir litre hesap et.
abi yakit pek umrumda deyil cok km yapan biri deyilim arbam satlik internette eger giderse düsünecem ne aliyim diye aklimda audi a4 sedan yada kombi 2005 üstü az km yapmis zafirada olabilir ayni sekilde diyer düsüncemde ucuz bir araba alip biraz birikmisim var birazda kredi cekip ev alayim diyorum tr den bakalim nasip tr ye dönersek ilerde lazim olur diye

mehmet almak istedigin arabalari bizimle burda paylasirsan sana yargdimci olmaya calisiriz..hakkinda hayirlisi ama ev ama araba..

abi valla audi lere baktim hic ekstrasi yok dünya para 2005 üstü ve 70binden fazla km olmayacak simdi almanyadaki fiyatlara baktim avusturyadan cok daha ucuz zafira olursa senin araba gibi ekstralari olan alirim biliyomusun acaba almanyadan avusturyaya araba gettirmek nekadar tutuyo süper arabalar var

vallahi bilmiyorum ama bir sorusturayim bakim nasil oluyor.. arabamdan gercekten memnunum ama m paket bir 5lik bmw icin zafimi feda edebilirim..:D.benim araba gibi her extrasi bir arada araba bulmak zor recaro sport koltugundan tut irmscher spor egzosa kadar her sey var..eger gercekten ilgilenirsen msn den tüm resimlerini postalarim bu arada imzamdaki resimden fark olarak opelden alinma krom panjurda var yok yok mehmet dosta gitmesini isterim ..simdi düsündügüm fiyati yazsam Türkiyedeki arkadaslar kizar galiba..:D söle desem 1,6 standart fiyatina 1,9 opc ful hemde 58 binde garantili.;) hi yok abi opelden vazgeciyorum baska model alicam dersen seve seve onada yardimci olurum.. surda buldugumuz güzel dostluklari bazen gercek hayatta bulamiyoruz haksizmiyim..

Son düzenleme:
abi sendeki araba süper görünüyoda almanyadan buraya nasil olur bilmem birde kaca vercegini yazsaydin iyi olurdu )))) tabi birde benim arabayi satmam lazim belki bu aralar gider cift maas aliyo herkez canlanir piyasa belki

abi sendeki araba süper görünüyoda almanyadan buraya nasil olur bilmem birde kaca vercegini yazsaydin iyi olurdu )))) tabi birde benim arabayi satmam lazim belki bu aralar gider cift maas aliyo herkez canlanir piyasa belki

cift maas piyasayi canlandirirmi bilmem ama :) almanyada almayi dusundugun bir zafirayla avusturya daki arabalarin arasinda en fazla 3-5 bin oynar onuda hemen hemen gümrüge verir gelirsin zaten bence oldugun yerden bi araba bul kendine garanti yönünden de iyi oluyo almanyadan aldigin b iarabanin avusturyada nasi bir garanti uygulanir privat yada galeriden almis olsan bile

Geri