Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cift maas piyasayi canlandirirmi bilmem ama :) almanyada almayi dusundugun bir zafirayla avusturya daki arabalarin arasinda en fazla 3-5 bin oynar onuda hemen hemen gümrüge verir gelirsin zaten bence oldugun yerden bi araba bul kendine garanti yönünden de iyi oluyo almanyadan aldigin b iarabanin avusturyada nasi bir garanti uygulanir privat yada galeriden almis olsan bile[/QUOT

Avusturyaya gümrük islemleri nasil oluyor bende bilmiyorum ama hollanda fransa ve belcika taraflarina gümrüksüzmüs direk gecis sadece gümrüklük plakayla gecis yapiyorlarmis, garanti iside bendeki garanti opel uzatmasi oldugundan degil avusturyada Türkiyede bile gecerli,,

Herkese iyi forumlar iyi geceler

Kenan benim ortalama 8,7 - 9,0 arasında, Çok basmasamda biraz devirli kullanıyorum. İkitelli de çalışırken 9,3 civarına çıkmıştı. Trafik kaçınılmaz ve mesafe kısa olduğu için motor daha yeni ısınmışken kontak kapanıyordu. Bence çok değil. Babamdaki Megane ile aralarında 0,2 gibi bir fark var. Gerçi oda devirli kullanır ama zaten böylece durum eşitlenmiş oluyor. Benzer tarzda kullanıyoruz yani.
Emrah abi basma yarama. Almanya dan Zafi almak tek isteğimdi. Helede Opel.de deki benzin alan ve aile bireylerinin pit stop uyguladığı Zafiyi. :-) :-( :-)

Kenan benim ortalama 8,7 - 9,0 arasında, Çok basmasamda biraz devirli kullanıyorum. İkitelli de çalışırken 9,3 civarına çıkmıştı. Trafik kaçınılmaz ve mesafe kısa olduğu için motor daha yeni ısınmışken kontak kapanıyordu. Bence çok değil. Babamdaki Megane ile aralarında 0,2 gibi bir fark var. Gerçi oda devirli kullanır ama zaten böylece durum eşitlenmiş oluyor. Benzer tarzda kullanıyoruz yani.
Emrah abi basma yarama. Almanya dan Zafi almak tek isteğimdi. Helede Opel.de deki benzin alan ve aile bireylerinin pit stop uyguladığı Zafiyi. :-) :-( :-)

doğrudur abi İstanbul faktörüde var işin içinde...

Emrah abi damardan giriyor valla:):)

şaka bi yana benimde gelecekteki planlarım arasında Almanyadan araç almak ;) ( inşallah )

olur olur oda olur insallah ne diyim.Senol o zafide bir baska güzel degilmi ama.Kenan sizin zafilerde güzel.onlari hayal edende cok degilmi ama..

olur olur oda olur insallah ne diyim.Senol o zafide bir baska güzel degilmi ama.Kenan sizin zafilerde güzel.onlari hayal edende cok degilmi ama..
haklısın Emrah abi elimizdekinin değerini bilmemiz lazım fakat insanın içindeki nefs kötü olduktan sonra doyumsuz oluyor daha iyisi olsun istiyor ne yapalım en güzel araba kendi arabamız haksızmıyım....

Geri