Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi geceler

bende kışlıkları tak sök yapmamak için kapaklı jantlardan arıyorum, nasıl bulurum bizimkilere uygun...

emrah abi bizim bijon aralıkları nedir?

Kenan 15 lik mi 16 mi seninkiler ama fark etmiyor bijon araliklari 5x110 ..
Hasan sagolasin..kislik lastikler sart buralarda bir arabanin olmazsa olmazlarindan..

iyi akşamlar zafiracılar nerelerdesiniz eskiden güzel güzel konuşur coşardık ne oldu bize????

Tşekkür ederim Emrah, Tüm arkadaşlara tekrar selamlar. Bu aralar hakikaten boşladık biraz forumu, kış aylarının etkisi olsa gerek çok gezmeyince anlatacak birşey de bulunmuyor. Bayramda iki günlüğüne (yol dahil) İstanbula gittim döndüm.Anne babanın elini öptük, büyükleri gördük, toruları gördüler sevdiler döndük. Yollar güzeldi, bayramın ikinci günü yola çıktığımız için trafiğe yakalanmadık ve son gün de erken çıktık Ankara'ya döndük yani trafiğe toslamadık.

Arkadaşlar yeni kasa ( Kenan duymasın zafira B diyeyeim. ) 2008-2009 ve çıkmaya başlayan 2010 larında Multimdya kablolu kablosuz bluetooth bağlantı, görüntü, ses aktarımı özelliklerinden hangileri var veya hangi yenilikler eklenmiş eskiler göre biliyor musunuz? Merak ediyorum da.. Mesela bluetooth bağlantıdan MP3 çalarınızdan doğrudan aracın müzik sistemine ses aktarabiliyor musunuz gibi...Veya bildiğim kadarıyla bunlar paketlerle satın alınıyor ve fiyata ekleniyor. Toyotada görmüşyüm. Kulaklık jack girişi var ve MP3 çalarınızı doğrudan ses kablosu ile aracın ses sistemine bağlayıp menüden de dış cihaz seçerek kendi MP3 ünüzü dinliyorsunuz.

Son düzenleme:
Geri