Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evdeki bilgisayarımı sattığım için bu sıralar pek uğrayamıyorum. Yeni bir pc alacağım ama daha karar veremedim.
Bu arada İstanbul da kolon takma işini yapabilecek tuning firmaları vardır elbet. Belki biraz daha pahalıya patlar ama işçiliklerinin iyi olduğunu duydum. Bence google da bir aratın.

arkadaşlar merhaba geçen hafta maalesef küçük bi kaza yaptık sol ön kapı kaskodan değişti bu değişimi yetkili serviste yapmadık çünkü akrabamızın başka bi araba içn yetkili servisi var orada yaptık hersey tamam fakat bir parça bulamıyoruz oda kapı içinde aynanın izasında yapışkan koruma bandı bunun hakkında yardımcı olumusunuz yetkili servistede bu parçayı bulamıyor daha doğrusu kod yok özellikle opc line kardeşim imkanın varsa sorabilirmisin bu koruma bantınıaynanın izasında iç direkte siyah bi band 2004 zafira a edition çok teşekkür ederim

arkadaşlar merhaba geçen hafta maalesef küçük bi kaza yaptık sol ön kapı kaskodan değişti bu değişimi yetkili serviste yapmadık çünkü akrabamızın başka bi araba içn yetkili servisi var orada yaptık hersey tamam fakat bir parça bulamıyoruz oda kapı içinde aynanın izasında yapışkan koruma bandı bunun hakkında yardımcı olumusunuz yetkili servistede bu parçayı bulamıyor daha doğrusu kod yok özellikle opc line kardeşim imkanın varsa sorabilirmisin bu koruma bantınıaynanın izasında iç direkte siyah bi band 2004 zafira a edition çok teşekkür ederim

resim koysanız daha iyi olur, tam anlaşılmıyor !?!

tahmin edebiliyorum ama tam anlamadım

geçmiş olsun öncelikle bencede resim koyarsanız daha iyi anlaşılır..

tabiki elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz da Kenan ve Ugurun da dedigi gibi bir resim eklesen tam ne aradigimizida bilirdik..bende tam olarak anlayamadim ..

arkadaşlar teşekkür ederim aranan parça daha doğrusu siyah bant bulundu tedarik verildi ve 4-5 gün içerisinde elimizde olacak tekrar herkese teşekkür ederim opel cok iyi ama parça sıkıntıtısı bizide sıkıyor açıkçası .iyi hafta sonları

sizlerede iyi hafta sonlari arkadaslar.
hi unutmadan sali günü memlekete ucuyorum 10 günlügüne.

Geri