Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar dün can sıkıntısından zafirama pasta cila attık bide üstüne güzel bir yağmur yağdı o yağmur tanelerinin arabalanın üstüne durması acayip hoşuma gidiyor ve zafiramda çok güzel gözüküyor bu arada zafiramı satmaktan vazgeçtim ve biraz görsel olarak birkaç değişiklk yapmayı planlıyorum sizlerle yaptıklarımı paylaşırım ilk olarak farların içini siyaha boyamakla başlamayı düşünüyorum....

Alper cms nin c 4 ünü kullandim temizlemesi kolay hos bir model ama siyah degil her nedense siyah canti sevmiyorum hatta iki gün önce 16 lik cant ve lastik taktirdim lastikci indirimde siyah gri cift renk cant var dedi yok olmaz sen bana normal renklisini tak dedim .ama fark etmez senin hosuna gidiyorsa taktir

peki memnunmusunuz xenondan sello yaparken sıkıntı yasatıyormu..
veya bana önerebileceğiniz bi marka varmı?
yol göstermesinde bi sıkıntı warmı(sormamın nedenı uzun yola cok cıkıyor olmamız)

valla ben bi sıkıntısını Görmedim uzunlarımda beyaz ampül var kısalarda xenon parklarda beyaz ampül var 6000k yeterli oluyor sadece ampülün patladıgında 2 sini birden deiştirmeni tavsiye ediyorum tekini degiişince renkleri farklı farklı oluyor..

valla ben bi sıkıntısını Görmedim uzunlarımda beyaz ampül var kısalarda xenon parklarda beyaz ampül var 6000k yeterli oluyor sadece ampülün patladıgında 2 sini birden deiştirmeni tavsiye ediyorum tekini degiişince renkleri farklı farklı oluyor..
tavsiyen içi teşekkür ettim üstad...

bu arada ses sistemi taktıracak kaliteli bi usta bulamadım daha dogrusu bı kaç yere gıttım cesaret edemedıler..bende satışa çıkardım ürünleri

işçilik konusunda biraz kıl oldugumuz ıcın durumu anlattım dedim çıtalarda oturmamazlık olmasın kapı içlerinden ses gelirse olmaz..çizik eksik birşey istemiyorum:) adamlar başından atmak için öle soyledı heralde :))

bide amfi kablolarının kalınlıgından dolayı cıtalar yerine oturmuyormus ve zamanla aşınıyormus bunu öğrenınce açıkcası soğudum...yoksa çok iştiyodum

Geri