teşekkür ederiz....iyi aksamlar dilerim opelim ailesinin zafiracıları konumuzla ilgili bir sıkıntı olduğunda mümkün olduğunca yardımcı olmak isteriz teşekkür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederiz....iyi aksamlar dilerim opelim ailesinin zafiracıları konumuzla ilgili bir sıkıntı olduğunda mümkün olduğunca yardımcı olmak isteriz teşekkür ederim.
Abi geçmiş olsun ALLLAH TEALA şifalar ihsan etsin her ikisine ve tüm rahatsızlığı olanlara abi berlin sana uzakmış en iyisi tırcı olan komşumu beklemek herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.....arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler geldim fırsat buldukça acılı adanayı götürüyorum ..Alper berlın bize 600 km falan bir kez gitmiştim ama tabiki sana yardımcı olmaya calışırım sevgili zaficiler babamın ve annemın rahatsızlıklarından dolayı pc nin başına gecemiyorum hepınıze selamlar ..
çok geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin...arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler geldim fırsat buldukça acılı adanayı götürüyorum ..Alper berlın bize 600 km falan bir kez gitmiştim ama tabiki sana yardımcı olmaya calışırım sevgili zaficiler babamın ve annemın rahatsızlıklarından dolayı pc nin başına gecemiyorum hepınıze selamlar ..