Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kenan bendede olmusstu serviste sordum önemli bişeyin olmadığını söylemişlerdi kasanın ağırlığıve motor gücüyle alakaya bağlamışlardı dert etmme derim yinede sen rahatlamak için servise bi danış istersen saygılarımla

teşekkürler cevaplarınız için,

dediğim gibi çekişte bi sorun yok ancak ses son 4 5 aydır geliyor,açtığım başlıktada V kayışından olabilileceği söylenmiş, sabunlu sulu bi fırçayla silmeyi düşünüyorum ???

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler geldim fırsat buldukça acılı adanayı götürüyorum ..Alper berlın bize 600 km falan bir kez gitmiştim ama tabiki sana yardımcı olmaya calışırım sevgili zaficiler babamın ve annemın rahatsızlıklarından dolayı pc nin başına gecemiyorum hepınıze selamlar ..

geçmiş olsun acil şifalar

Geçmiş olsun abi. Bende pc olmadığı için pek uğrayamıyorum bu sıralar.
Herkeze selamlar.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler geldim fırsat buldukça acılı adanayı götürüyorum ..Alper berlın bize 600 km falan bir kez gitmiştim ama tabiki sana yardımcı olmaya calışırım sevgili zaficiler babamın ve annemın rahatsızlıklarından dolayı pc nin başına gecemiyorum hepınıze selamlar ..
Abi geçmiş olsun ALLLAH TEALA şifalar ihsan etsin her ikisine ve tüm rahatsızlığı olanlara abi berlin sana uzakmış en iyisi tırcı olan komşumu beklemek herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.....

çok geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin...

arkadaşlar herkeze selamlar

arkadaşlar merhaba bi şey sorucam bizim zafiralara hangi aküyü öneririsiniz ayhan abi varta nasıl bide 60ah yeterlimi ac delco önerenler var ne dersin teşekkürler.

Geri