Hayırlı olsun Zafiniz. LPG kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır size.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldiniz Taner bey,zafiracılar olarak lpg konusunda pek tecrübeli değiliz, merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz başka şeyler için her zaman bekleriz.Keyifli forumlarselam zafiracılar.ben de zafira 1.8 aldım ama kendisine hafta sonu kavuşcam nasipse.3 gündür foruma göz atıyorum çok güzel bir ortam var.araca LPG taktırmayı düşünüyorum.Ancak okuduğum kadarıyla LPG nin ruhsata işlenmesi hususunda illere göre değişen bi muamele var.bu soruna nasıl yaklaşmalıyım,yardımcı olabilir misiniz
hoşgeldiniz.Emrah abi yardımcı olacaktır size,tek 1.9 dizelcimiz o.Merhaba arkadaşlar, bende zafira var 1.9 motor , 150 hp, ov( otomatik vites), bir şey soracağım. Arabayı çalıştırıyorum 40-50 saniye sonra belki daha az "dat" diye bir sesgeliyor ne olduğunu anlayamadım bilen var mı acaba ve arabayla giderken vites geçişlerinde problem yaşıyorum sarsılıyor araba sallıyor kendini sonra vitesi geçiriyor. Nasıl otomatik şanzıman ben anlamadım :S
hoşgeldiniz birazdaha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırızMerhaba arkadaşlar, bende zafira var 1.9 motor , 150 hp, ov( otomatik vites), bir şey soracağım. Arabayı çalıştırıyorum 40-50 saniye sonra belki daha az "dat" diye bir sesgeliyor ne olduğunu anlayamadım bilen var mı acaba ve arabayla giderken vites geçişlerinde problem yaşıyorum sarsılıyor araba sallıyor kendini sonra vitesi geçiriyor. Nasıl otomatik şanzıman ben anlamadım :S