Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aramiza hosgeldin Taner ben dizelciyim lpg li arkadaslar okuyunca yardimci olacaklardir..üye arsivi bölümüne kendini tanitirsan iyi olur..selamlar..

selam zafiracılar.ben de zafira 1.8 aldım ama kendisine hafta sonu kavuşcam nasipse.3 gündür foruma göz atıyorum çok güzel bir ortam var.araca LPG taktırmayı düşünüyorum.Ancak okuduğum kadarıyla LPG nin ruhsata işlenmesi hususunda illere göre değişen bi muamele var.bu soruna nasıl yaklaşmalıyım,yardımcı olabilir misiniz
Hoşgeldiniz Taner bey,zafiracılar olarak lpg konusunda pek tecrübeli değiliz, merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz başka şeyler için her zaman bekleriz.Keyifli forumlar

Merhaba arkadaşlar, bende zafira var 1.9 motor , 150 hp, ov( otomatik vites), bir şey soracağım. Arabayı çalıştırıyorum 40-50 saniye sonra belki daha az "dat" diye bir sesgeliyor ne olduğunu anlayamadım bilen var mı acaba ve arabayla giderken vites geçişlerinde problem yaşıyorum sarsılıyor araba sallıyor kendini sonra vitesi geçiriyor. Nasıl otomatik şanzıman ben anlamadım :S

Merhaba arkadaşlar, bende zafira var 1.9 motor , 150 hp, ov( otomatik vites), bir şey soracağım. Arabayı çalıştırıyorum 40-50 saniye sonra belki daha az "dat" diye bir sesgeliyor ne olduğunu anlayamadım bilen var mı acaba ve arabayla giderken vites geçişlerinde problem yaşıyorum sarsılıyor araba sallıyor kendini sonra vitesi geçiriyor. Nasıl otomatik şanzıman ben anlamadım :S
hoşgeldiniz.Emrah abi yardımcı olacaktır size,tek 1.9 dizelcimiz o.

hoşgeldiniz birazdaha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız

bizde atiker sıralı sistem var 1-2 dakika benzinle çalışıyor ondan sonra 'dat ' diye ses geliyor gaza geçiyor...

vallahi bende anlayamadim batuhan .sen en iyisi Ayhan abininde dedigi gibi biraz daha aciklayici ve biraz daha anlasir bir dilde yazarsan elimizden geldigince faydali olmaya calisiriz ..

Geri